Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 09 березня 2022, 20:05
175710
4

Наталя МЕДВЕДЄВА – Навці: «Зневага – все, що до вас можна відчувати»

Українська тенісистка звернулася до Тетяни Навки

| Оновлено 09 березня 2022, 20:05
175710
4
Наталя МЕДВЕДЄВА – Навці: «Зневага – все, що до вас можна відчувати»
Facebook. Наталя Медведєва

Колишня українська тенісистка Наталія Медведєва звернулася до олімпійської чемпіонки 2006 року з фігурного катання Тетяни Навки, яка одружена з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим:

«Відкритий лист Тетяні Навці!

Кілька років тому, ми були друзями… ти приїжджала до Києва зі своєю дочкою Сашею на турнір, ми ходили на ваші Льодовикові шоу за лаштунки та спілкувалися однією мовою, як спортсмени, що поважають досягнення один одного.

У Києві, вас зустрічали прямо біля трапу літака, шукали картку для інтернету, тому що ви не могли й дня без нього прожити, ви були у нас вдома гостями, їли сирники, приготовлені моєю мамою, грали з моїми дітьми в теніс... Сьогодні йде 11 день війни.., суцільного ПЕКЛА! де ваша країна зруйнувала мій будинок!,і не тільки мій, вбиває моїх друзів, дітей та мирних жителів усієї моєї країни!

Ви розлучили нас із братом і сином, моя мама щодня плаче, і ми молимося тільки про одне, щоб у всіх було завтра! Ти ж сама мати, у тебе ж двоє дітей! Рахунок йде на ТИСЯЧІ життів щодня! Трупи російських солдатів, багатьох зовсім пацанами спалюють у переїзних крематоріях, а ви все також брешете всім і навіть не в змозі визнати, що ви НЕ ЛЮДИ! І це не спецоперація! А найжорстокіша, нелюдська війна! І твій чоловік, один із найголовніших у цьому винуватців! На ваших руках кров тисяч людей і як ти та твої діти з цим житимуть покаже час. Зневага - це все, що до вас можна відчувати.

Слава Україні та низький уклін нашим воїнам!!!».

Наталія Медведєва є рідною сестрою найуспішнішого тенісиста в історії України, Андрія Медведєва. Тетяна Навка народилася у 1975 році в Дніпрі.

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(858)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Обращаться к Навке бесполезно...Они все зомбированы пропагандой карлика-педофила... 
Только полная кастрация всех представителей этого рабского государства сможет лет через 20 отстановить размножение этой нечести....
dadaali117788
нахера обращаться к лаптям, это как с медузой разговор вести....их просто крошить и уничтожать, уничтожать и крошить......там нехер с кем разговаривать
ezhick_kr
Це відкрите звернення має велику користь, тому що воно направлено не тільки до Навки. Його прочитають спортсмени та інші прості люди. Це спосіб розповсюдження інформації. Тому не пишіть, що "бесполезно". Наразі все корисно. Можливо, в Гаазі знадобиться.