Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 квітня 2022, 00:36
14108
13

Маркос АНТОНІО: «Сподіваюся, що більше не повернуся до України»

Ще один легіонер заявив про небажання більше грати в нашій країні

| Оновлено 09 квітня 2022, 00:36
14108
13
Маркос АНТОНІО: «Сподіваюся, що більше не повернуся до України»
ФК Шахтар. Маркос Антоніо

Півзахисник «Шахтаря» Маркос Антоніо заявив, що клуб вчасно платить футболістам зарплату, проте сам наголосив, що не бажає повертатися в Україну, яка вимушена жити у стані війни через віроломне вторгнення орків з росії.

«Я сподівався, що «Шахтар» надасть більше допомоги. Що нас не змусять повернутись в Україну, розумієте? Ми бачили новини та розуміли, що війна буде. Клуб завжди казав, що нічого не буде і що повернутись буде безпечно. Але було ясно, що це станеться. Я сподівався, що ми не повернемося до України і залишимось у Туреччині чи поїдемо до Бразилії. У результаті ми повернулися і за чотири дні почалася війна».

«Що буде далі? Рішення ще не ухвалене. Вони [клуб] виплатили місячну зарплату, і тепер настав час чекати на щось добре для них і для нас. Не час божеволіти. Наші агенти поговорять із «Шахтарем» найближчим часом. Надалі ми побачимо, що станеться. Зараз час молитись і сподіватися, що все це закінчиться. Але через те, що я там пережив, через те, що я пережив останніми днями, я сподіваюся, що більше не повернуся», - заявив хавбек в інтерв'ю Globoesporte.

Контракт 21-річного Маркоса Антоніо із «Шахтарем» розрахований до літа 2025 року.

Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kinelan
Уходиш - ну і п*здуй
Sportfil
Не дуже і чекаємо!
Stelios Komnin
То есть всему миру до конца не было понятно, что такое может случиться, а Антонио все знал...Да и что он пережил...сидел в гостинице и потом несколько суток в очереди. Будто на передовой побывал.
Станіслав Б'ялковський
Віддай півзарплати за рік..чи хоч за півроку....як гроші заробляти то Україна файна...а тепер?
PETP0
От і добре. Сподіваюсь, що в Україну будуть повертатись лише Люди.
romeoboss
Не хай ідуть як рускій корабль
Андрій Чорний
А йому ніхто не каже вже повертатись. Всі іноземці мали б провести переговори з своїми клубами і піти в оренду в інші команди до кінця сезону. А по закінченні сезону, якщо закінчиться війна, повернутись в свої клуби і продовжити виконувати умови контракту. Але в них на першому місці гроші. Чому не скинулись хоча б по пів зарплати на допомогу українцям? І повір мені, якщо після війни, український футбол повернеться на рівень 2010-2013 років вони назад всі будуть проситись. А наразі дуже вухо ріже його слово "ніколи". Ніколи не кажи - ніколи.
GREEN DAY belokon
Чучуло фавельское, что ты там пережил? В Харьков тебя на пару деньков бы.
Какие же эти латиносы нытики...
nikobein
вертайся у свою фавелу і не вийо! і вуса зголи, не гоже таким сцикліям їх носити!
tima fialko
Толку на полі з цього Антоніо 0,1%.Який йолоп привіз його в "Шахтар"за шалені гроші.І воно ще гундосить,що не передбачили війну
K_Sarioglo@i.ua
Серйозно, люди, я не збагну, чому стільки злоби? Ні, я розумію, що війна то набагато страшніша біда, але чим Антоніо винний?
Він фактично найманий робітник з Бразилії, якого застукала війна в країні де його наймали і який не хоче повертатися в країну, де його спіткала ця страшна подія. Він що, мав би ставати на оборону України зі зброєю в руках? Чи має мати бажання повертатися лиш тому, що поки війни не було до нього тут добре ставилися?