Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 30 червня 2022, 01:31
12274
1

Солов'ячий послід приплив. Заарештована вілла Соловйова на оз.Комо в Італії

На віллі слід розмістити українських біженців. Також постраждав Алішер Усманов

| Оновлено 30 червня 2022, 01:31
12274
1
Солов'ячий послід приплив. Заарештована вілла Соловйова на оз.Комо в Італії
YouTube. Вілла Соловйова

Співробітники італійської Фінансової гвардії Італії заарештували нерухомість російського мільярдера Алішера Усманова та телеведучого Владіміра Соловйова.

Вони обидва потрапили до санкційних списків ЄС через вторгнення російських військ в Україну, інформує італійська преса: «Дві вілли вартістю 8 мільйонів євро на озері Комо заморожені на ім'я 58-річного російського олігарха Володимира Соловйова, телеведучого та великого прихильника Путіна».

Йдеться про дві вілли пропагандона Соловйова на озері Комо в Італії. Він придбав другу віллу в Італії у 2013 році за 9 млн євро, загальна площа резиденції – майже 400 кв. метрів. У кількох кілометрах від неї розташовується його перший будинок, куплений в Італії декількома роками раніше, за 1 млн євро.

Будинки знаходяться у старовинному поселенні (комуні) Менаджо. Площа будинку займає 300 кв. метрів. Поруч стоять будинок для гостей, будинок для охорони та великий гараж загальною площею 90 кв. метрів. У ньому кілька спалень, п'ять ванних, басейн. Відомо, що у будинку постійно проживає прислуга. Поруч розташовані вілли Джорджа Клуні, Сільвестра Сталлоне, Мадонни.

Алішер Усманов придбав віллу Merloni придбав у 2012 році у Антоніо Мерлоні, голови італійського концерну, за 35 млн євро. Вілла Усманова оточена розкішним парком і має вихід до моря. Але це не єдина нерухомість олігарха на Сардинії. У районі Ромацціно, розташованому між найдорожчими курортами Сардинії (Порто Черво та Порто Ротондо), Усманову належать ще сім будинків.

Олексій Гончаренко: «У Соловйова забрали дачу в Італії. Послід в істериці»

Оцініть матеріал
(51)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.