Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 березня 2022, 14:19
16749
0

Анастасія МЕРКУШИНА: «Може, з вашою країною справді щось не так?»

Українська біатлоністка звернулася до росіян

| Оновлено 05 березня 2022, 14:19
16749
0
Анастасія МЕРКУШИНА: «Може, з вашою країною справді щось не так?»
Getty Images/Global Images Ukraine. Анастасія Меркушина

Біатлоністка збірної України Анастасія Меркушина висловилася про військову агресію фашистської росії у відношенні до незалежної України.

«Під час інформаційних війн складно знайти правду, тому я попросила своїх друзів надіслати мені фотографії, зроблені ними. Картина вийшла дуже страшна, страшніше, ніж показали по телевізору, адже там залишається шанс, що все це лише поганий фільм. Але я протягом трьох діб не могла додзвонитися до подруги в Чернігів, і коли вона зателефонувала сказати про те, що вирвалася по останньому мосту з цього пекла, я заплакала від полегшення. Війна – жахлива річ, це страх, біль, смерть і це не сторінка у підручниках про Другу світову, а реальне життя, де страшно не за себе, а за рідних. Я знаю, що повірити даним у ЗМІ складно, у нас говорять про 9000 убитих російських солдатів, а за словами тих, хто залишився в зруйнованих містах, трупів російських солдатів багато...

Можете не вірити, але обов'язково зателефонуйте близьким, що служать в армії. Адже ваша влада привезла сюди крематорій, і багато хто не побачить тіла своїх близьких. Навіть озвучених вами 500 смертей занадто багато для того, щоб урятувати... Врятувати кого? Народ України згуртувався і боротиметься до останньої людини за свою незалежність. Звертаюся до спортсменів, адже ви точно знаєте, що відбувається і мовчите, ваше мовчання коштує десятки життів. А якщо ви ще й підтримуєте військові дії, то задумайтеся, що ви несете смерть і скоро це торкнеться вас особисто. Багато спортсменів - це офіцери російської армії, і незабаром і вас призвуть, як і нас. Зараз ви обурюєтеся з приводу заборони на виступ, але як ви можете брати участь у змаганнях, коли ваша країна приставила автомати до голів наших родичів та друзів. Спортсмени України беруть зброю до рук, щоб захищати свою країну. Ви ж боїтеся правди, бо за просте гасло «ні війні», в якому немає жодного слова про Україну, вас садять у в'язниці та позбавляють роботи. Так може, з вашою країною справді щось не так? - написала Меркушина в Instagram.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа
Футбол | 25 квітня 2024, 21:40 4
Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа

Тренер розраховує на Андрія в Лізі чемпіонів

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 1
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.