Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 05 березня 2022, 20:42
26056
1

Найкраща українська команда в історії

Тяжкі часи роблять людей сильними

| Оновлено 05 березня 2022, 20:42
26056
1
Найкраща українська команда в історії
Getty Images/Global Images Ukraine

Наша країна піддається варварським бомбардуванням та військовому вторгненню. Усім нам сьогодні не до футболу, не до баскетболу, гандболу та інших видів спорту. Не до участі в змаганнях та не до вболівальницької підтримки. Але сьогодні усі ми в одній команді. У справжній збірній України. І ця команда проводить свій найважливіший бій. Бій за своє майбутнє, за свою країну, за рідних, за право бути вільним.

В цій команді об'єдналися усі. Українці різного віку, статі, віросповідання, статусу. Українці з усіх регіонів нашої країни. Українці, які розмовляють українською, російською та іншими мовами. Українці, які є прихильниками певних політичних партій та їхні затяті супротивники. Всі ті відмінності, на які багато років тиснули окремі люди, і групи людей заради своїх корисливих цілей сьогодні відкладені вбік, і по всій нашій країні сьогодні один згуртований колектив. І ця команда буде рвати землю під ногами непроханих гостей. Свою землю.

На передовій (на жаль, це зараз не метафора) у цій команді ЗСУ. Воїни, просто не знаю, з якого титану Ви зроблені? Ви вже зараз показали свою силу, свою хоробрість, своє вміння вести бойові дії, психологічну та моральну стійкість. Про Вас будуть складатись легенди. І не лише в Україні. Складається враження, що Ви можете перемогти навіть армію пекла. Втім, Ви саме цим зараз і займаєтесь.

Одразу за ними йдуть сили територіальної оборони та волонтери територіальної оборони. Українці, які за кілька днів із звичайнісіньких наших співвітчизників перекваліфікувалися на воїнів і тих, хто прикладає максимальну кількість зусиль для забезпечення наших солдатів усім необхідним і для більш ефективного захисту нашої землі.

Getty Images/Global Images Ukraine

Але й решта українців відіграє свою важливу роль у досягненні підсумкової перемоги в нашій спільній команді. Медик, який продовжує рятувати життя людей, касир, яка відпускає продукти в супермаркеті, водій маршрутки, що розвозить своїх пасажирів, двірник, який залишає чистим наші двори. Пожежник, електрик, пекар, офісний працівник. Простий українець, який своїм тілом загороджує проїзд ворожим танкам. Кожен робить свій внесок у спільну справу. Цей внесок може бути різним, але він важливий. Без нього важко.

Сьогодні всі українці єдині як ніколи. А коли команда згуртована, їй до снаги буде будь-який суперник, що навіть перевершує в силі і розмірах. Особисто я гордий, що є ланкою цієї команди, тому що кожен у ній віддасть всього себе заради досягнення спільної мети. Заради нашої перемоги.

Мине час, і загарбник буде подоланий. Люди повернутися до свого звичайного життя, наскільки це можливо у повоєнних умовах. На сторінках цього сайту українські вболівальники обговорюватимуть актуальні новини спорту, матчі, чемпіонати світу та Європи. Останні, до речі, зважаючи на все, пройдуть без наших буйних сусідів, оскільки перед ними цивілізований світ зачинив двері практично у всіх видах спорту. Інші українці також повернутися до своїх захоплень та нагальних питань.

Але всі ми завжди будемо пам'ятати, знати і усвідомлювати, що, незважаючи на внутрішні суперечності, у самий темний час всі українці зможуть згуртуватися і стати справжньою командою, якій під силу будь-який ворог і будь-які звершення.

Слава Україні! Героям слава!

Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Єгор НАЗАРИНА: «Шахтар зараз не гірший за Баєр»
Футбол | 06 травня 2024, 14:44 41
Єгор НАЗАРИНА: «Шахтар зараз не гірший за Баєр»

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

Сергій DemQQ ДЕМЧЕНКО: «Smooya задонатив 25 тисяч доларів на ЗСУ»
Кіберспорт | 05 травня 2024, 19:07 0
Сергій DemQQ ДЕМЧЕНКО: «Smooya задонатив 25 тисяч доларів на ЗСУ»

Гравець Monte заступився за Оуена Баттерфілда

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yurec Oz
І вам велике дякую за те що робите свою працю... Слава Україні!