Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 05 березня 2022, 08:21
34950
1

Олексій ЖИТНИК – російським хокеїстам: «Вимикайте свої телевізори»

Відомий у минулому спортсмен звернувся до колишніх товаришів

| Оновлено 05 березня 2022, 08:21
34950
1
Олексій ЖИТНИК – російським хокеїстам: «Вимикайте свої телевізори»
НХЛ. Олексій Житник

Олімпійський чемпіон-1992 Олексій Житник звернувся до російських хокеїстів.
 
«Хотів би звернутися до росіян, насамперед до спортсменів, хокеїстів. Я – Олексій Житник, сподіваюся ви пам'ятаєте мене. Грав дуже довго у NHL, грав із хлопцями разом, грав проти них. Все було чесно.
 
Я зараз у Києві, свідок всього, що відбувається. Бачив, чув. Ті, хто мене знає дуже добре, знають, що я завжди говорю правду, якою б вона не була. Відбувається вбивство цивільного населення, геноцид. Вчора дві бомби приземлилися біля мого льодового палацу, де я тренувався 20 років. Це «Авангард», вулиця Мельникова.
 
Вимикайте свої телевізори, вмикайте інтернет та дивіться правду. Вона буде жорсткою, але це буде правда. Зомбоящик не працює. Тому новини, які вам показують, повна брехня. Повна маячня. Все, що зараз відбувається, – це жах. Це жахливо, це загибель мирного населення. Я свідок цього всього. Сьогодні їздив Києвом – це жестяк. В інших містах те саме. Харків, Херсон, Миколаїв дуже багато російських військ. Це не військова операція, це війна. Це дві великі різниці. Нас не треба ні від кого захищати. Я живу в місті Києві 49 років, я тут народився, живу і житиму. Тому хлопці йдіть у реальність. Ви пограли у Канаді, США по 15-20 років, зайдіть в інтернет, подивіться. Іноді я просто дивуюсь, коли в XХІ столітті вас може щось зомбувати. Йде справжня війна, українське населення знищують. Усім мирного неба, скажіть своє слово. Війні – ні», – сказав Житник.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
WladWest
А шож ты, пид*рас играл за сборную х-лососов.?