Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 березня 2022, 08:49
18527
11

Натуралізовані росіяни, дістаньте свої язики з дуп!

Денис Шаховець звернувся до російських біатлоністок, які прийняли українське спортивне громадянство

| Оновлено 24 березня 2022, 08:49
18527
11
Натуралізовані росіяни, дістаньте свої язики з дуп!
Getty Images/Global Images Ukraine. Катерина Бех

Катерина Бех, Анастасія Рассказова, Оксана Москаленко, Надія Бєлкіна, Дар'я Сідорова, чому ви мовчите? Вже тиждень триває повномасштабна війна. Країна, в якій ви живете, тисячами вбиває мирних громадян України, яку ви представляєте на міжнародній арені! Країни, яка надала вам шанс реалізуватися та розпочати кар'єру з чистого аркуша. У Росії ви всі були «відпрацьованим матеріалом».

Бех не потрапляла навіть до складу юніорської збірної Росії, але з допомогою президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака стала дворазовою чемпіонкою світу серед юніорок. Усі ви могли збудувати успішну кар'єру. Зараз, через військову агресію вашого карлика та терористів, які виконують його злочинні накази, про біатлон ви можете забути. І зворотна зміна громадянства не допоможе.

Зараз ви, швидше за все, у безпеці. Ви мовчите, бо так зручно. Війна десь далеко для вас, ви думаєте, що вона вас не торкнеться. Можливо, ви боїтеся. Але вам час би вже за тиждень було набратися сміливості, дістати свої язики з дупи і засудити керівництво своєї країни! Хоча б у соціальних мережах, якщо боїтеся самі виходити на мітинги.

У Харкові загинув Євген Малишев, біатлоніст 2002 року народження. Поки ви мовчатимете, можуть бути й інші жертви, з якими ви перетиналися на змаганнях. Усі вони, а також десятки загиблих дітей, на вашій совісті! Зберегти нейтралітет не вдасться! Ви або з нами, або проти нас! Мовчання буде розцінено як схвалення фашистського режиму Путіна!

Ольга Абрамова, Дар'я Блашко, дякую вам, що хоча б робите репости постів на підтримку України. Цього явно недостатньо, але ви вже набагато сміливіші, ніж багато інших. За можливості, будь ласка, не зупиняйтеся на цьому.

Також залишається незрозумілою позиція однієї з найтитулованіших біатлоністок в історії України Олени Зубрилової, яка зараз працює у Білорусі, де завершувала свою блискучу кар'єру. Мати та донька Зубрилової проживають в Україні. Шостка та Київ прямо зараз – гарячі точки.

Проте Олена поки що не просто відмовчується, а проводить у ці дні екскурсії самопроголошеному президентові Білорусі Олександру Лукашенку, який надав росіянам територію своєї країни в якості плацдарму для наступу. Це зрада, яку навряд чи хтось колись пробачить.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maksim55
В россии "язык в жопе" по наследству передается
Rash VM
Кацапское раболепие, как сцарь скажет так и будет у холопов
Score Pion
Питання поставлене загалом правильно!
Але...
Жодного слова з початку війни ні від Ахметова ні від коломойського ні від колесникова ні від бубки...
(Сидорова українське громадянство так і не отримала)
(Тернопільський зять логінов теж мовчить)
Stanislav Matusevych
Браво, Ден, супер! Так їх!
der_MaiStier
Треба їх всі депортувати разом з Бринзаковим, який завіз це біосміття
Владимир Копяк
А это случаем не засланные казачки к нам? С этим еще надо разобраться, да и Брынзака за жабры взять, а то он думает, что после войны все забудут...