Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 травня 2022, 14:01
203189
57

Олександр ГВОЗДИК: «Треба було домовлятися із Гітлером? Так, треба було!»

Дуже неоднозначний коментар від українця

| Оновлено 02 травня 2022, 14:01
203189
57
Олександр ГВОЗДИК: «Треба було домовлятися із Гітлером? Так, треба було!»
Top Rank. Олександр Гвоздик

Екс-чемпіон світу за версією WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик висловився про напад Росії на Україну. Спортсмен хоче переговорів.

«Не хотілося говорити, тримаючи дупу в теплі та безпеці, далеко від подій, але просто вже немає сил спостерігати, як руйнується моя країна. Жодна політика не вартує людських життів і всього жаху, що відбувається внаслідок воєн. Сядьте за стіл переговорів!

Зупиніть війну!

Друзі, я не маю бажання вступати тут з кимось у дискусію. Якщо ви круті і хочете воювати, то зараз у вас є чудова нагода втілити ці думки у життя, зараз в Україні видають зброю цивільним. Тому вам успіхів, хапайте автомат, уперед!

А я вважаю, що мир та переговори – це найкраще рішення. Чи треба було домовлятися із Гітлером? ТАК! ТРЕБА БУЛО! І можливо, не загинуло б 26 млн людей, і це лише за офіційними даними. Не подобається моя позиція? Будь ласка. Автомат у руки і вперед, благо зараз, окрім вашого бажання, жодних інших перешкод немає», - написав Гвоздик.

Оцініть матеріал
(1034)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін прокоментував топ-матч Ліги чемпіонів Баварія – Реал
Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0
Лунін прокоментував топ-матч Ліги чемпіонів Баварія – Реал

Команди зіграли унічию – 2:2

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 25
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Коментарі 57
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
coba777
гвоздик, йди на х*й!!!
Henriklarsson11
А нахріна ти тоді на ринзі дрався? Підняв руки, сдався і жодного сіняка чи підряпини.
scout1202
от і ублюдок обізвався... через таких піааасів як ти, війна і почалася.. мір вони несли, руських солдат там нема... тварина тупа
borman223
Як і Усик без чіткої назви агресора агресором, переговори, стоп войне бла бла... Говорит устами толика шария, тупое чмо, его харьков уничтожают, а он типа в войне все виноваты и ваши и наши, тупое чмо!!!
Дмитрий Рыженко
Гвоздик, так с Гитлером же и договаривались. Умиротворяет его. Пошел на Данциг, ничего, анексирова Австрию- нормально. Пошел на Чехию, договорились с ним снова. Пошел на Польшу и СССР с ним снова договорился. Пакт Молотова Риббентропа по которому Германия и СССР как союзники на тот момент поделили Польшу. И только когда он напал на СССР для нас тогда началась война. Унесла тьму жизней. И вот два года с ним только и делали что договаривались, а он все это время усиливал армию и планировал следующие шаги. Примы в штыки ещё Австрию и не факт что все бы так вышло
Саша Зардунов
Как всегда слова отмороженного челоыека и он это прекрасно знает.
Так предатели всегда бывает в любой нации
Муґунот Уух
от же ж гнида
Юрій Ганусяк
безмозгла вата
Nevermore
дебил какой-то
Вячеслав Федак
Саша Гвоздик-иди на х@й Саша Гвоздик!
Fanat230784
В списку боїв братів Кличків були такі, в яких суперник не завдав жодного удару в голову. Або не встиг, або не зміг. Брати проводили свої бої МУДРО.
Читаю висер Гвоздика і припускаю, що в голову йому товкли добряче. Всі мізки повідбивали.
А Клички - зараз ( та й тоді) герої.
Vladislav Pohily
Історію треба хоча б трохи знати, Сашко, коли пишеш подібні пости. З Гітлером якраз й домовлялися закриваючи очі на Австрію й Судети, але йому було все мало. Тут аналогічна ситуація: світ пробачив Грузію, Крим й Донбас, але йому мало...
lizerginnn
Так, родюча українська земля, але інколи таких дебілов родить, що нема слів… з гітлером домовлятися… з ним ітак декілька років домовлялися як і з xуйлом!!! Але ж воно психічно хворе. Але мабуть гвоздіку видніше. Мабуть розуміє «его пламенніе речи».
inoj
Вже одного разу домовились з падлюками (хоча, на справді, в історії і не раз) Будапештський меморандум підписали. Ні? Не чув? Як домовлятися з патологічними, я б навіть сказав: генетичними брехунами?
Cтapый Xaнтep
Ага, іще одне. Гвіздку, видно кацап точно пам'ять відбив, Бо не пам'ятає, шо Сталін з Гітлером таки домовились (пакт Молотова-Ріббентропа). А хулі толку?
Влад Тараненко
Напоминаю, в Полтаве это йло агитировало за опзж
Петя Рудик
Ти не український боксер, і не називай себе більше українцем.
Cheng
Предлагаю степень тупости и ватности отныне оценивать в "усиках", "ломаченках" и "гвоздиках". А вот рейтинг составьте сами...
sergio_terry
Давайте заблокуємо цього «українця» якщо воно упороте. Рашка пропонує переговори лише у випадку коли потрібно підвести паливо та зробити ротацію. Послухайте Дудаєва, гарна була людина
Ihor Bielyshev
Вот из-за таких "договорщиков" и случаются все войны в мире. Ватноголовое существо