Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 01 березня 2022, 06:50
14131
3

Йовічевіч розповів про те, як вибирався з Дніпра

Наставник «Дніпра-1» на шляху до Львова

| Оновлено 01 березня 2022, 06:50
14131
3
Йовічевіч розповів про те, як вибирався з Дніпра
СК Дніпро-1. Ігор Йовічевіч

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевич розповів про те, як він, разом із кількома гравцями команди, намагається залишити зону бойових дій в Україні:

«Жах, шок — відразу, за кілька годин, все змінилося. У середу повернулися зі зборів, а тепер… Ось, вирвалися з Дніпра, сіли в машини та поїхали на захід, у бік Львова. Ми перебували у сховищі кілька годин уранці, на місто падали бомби. Коли з усіх боків пішла стрілянина, ми вирішили йти шукати порятунку.

Проїхали 120 кілометрів від Дніпра, але сьогодні, певно, далі не поїдемо. Ми приблизно в 10 годинах їзди від Львова, на нас чекає ніч, комендантська година, невизначеність. Дорогою зупинилися в готелі. Разом зі мною Невен Джурасек (хорватський легіонер «Дніпра-1», - прим.) та інші іноземці з клубу. Завтра постараємось продовжити шлях. Поки я вам це говорю, навколо нас чути вибухи, націлені на військові об'єкти та бази. Це лотерея: хто знає, що на нас чекає найближчими днями.

Ми провели на заправці три години — купували воду у каністрах, заправляли авто. Не знаю, чи вистачить нам пального, щоби доїхати до Львова. Ми хоч із міста встигли вибратися, деяким іншим не так пощастило.

Я розмовляв зі Срною та Вукоєвичем, вони у Києві, заблоковані. Не можуть залишити місто. Я телефонував до нашого посольства, але нікому не зміг додзвонитися. Повірте, я багато в житті пережив — і землетрус у Загребі, і багато іншого. Але це жах».

Оцініть матеріал
(122)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
granitt
Да це жах. Взрив сам бачив,дім мій трясло , тільки стрілянина в Дніпрі?????