Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
19589
3

ДЕ ДЗЕРБІ: «У готелі лише я та бразильці. У клубі більше нікого немає»

Італійський наставник – про ситуацію в Україні

ДЕ ДЗЕРБІ: «У готелі лише я та бразильці. У клубі більше нікого немає»
ФК Шахтар. Роберто Де Дзербі

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі розповів, як справляється із ситуацією, що склалася в Україні через вторгнення на її суверенну територію російської армії.

«Ми перебуваємо у постійному контакті з посольством Італії у Києві. Нам порадили залишатися в готелі з низки причин. Дорога, що веде до кордону, перекрита, стоять довгі черги з машин. Говорять про 70-кілометрові пробки. Запаси бензину недостатні, як і продовольства. Їхати кудись у таких умовах – це питання виживання. Залишати готель було б дуже небезпечно».

«Ми чули, як падали бомби в середу ввечері, а також сьогодні ввечері (розмова відбулася напередодні – прим.). Нас заспокоюють, говорячи, що нічого не відбувається із мирними жителями. Точніше, що нічого не сталося з цивільними іноземними громадянами. Але ніхто ніколи не був у такій ситуації. У готелі залишилися лише ми, я та бразильські гравці. У клубі більше немає нікого. Я дотримуюсь цінностей, які заклав мій батько, тому я залишаюся із молодими гравцями, щоб показати, що ми всі разом. Для мене це вірно. Я не знаю, чи це змушує нас почуватися добре, тому що ми боїмося. Але ми не можемо дозволити собі ставити страх вище за життя», - сказав Де Дзербі.

Раніше повідомлялося, що бразильські легіонери «Шахтаря» запросили у влади своєї країни евакуацію з України.

Оцініть матеріал
(151)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
barsch.
А Хде her Палкин? И Ахметка чёт давненько в гудок не гудел!