Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 лютого 2022, 05:23
2344
0

Українські дербі у футболі, юніорський біатлон. Що дивитися у вихідні

Виступи українських футболістів у топ-чемпіонатах, запеклі боксерські поєдинки

| Оновлено 28 лютого 2022, 05:23
2344
0
Українські дербі у футболі, юніорський біатлон. Що дивитися у вихідні
Getty Images/Global Images Ukraine

Пропонуємо ознайомитися з найцікавішими подіями, що відбудуться 25 – 28 лютого.

25 – 27 лютого

Біатлон. Юніорський чемпіонат світу-2022. Солт-Лейк-Сіті (США)

25.02.2022 - 19:00 – Спринт (7.5 км), юнаки ТБ-трансляція – UA: Перший
25.02.2022 - 22:00 – Спринт (5 км), дівчата ТБ-трансляція – UA: Перший
26.02.2022 - 19:00 – Спринт (10 км), юніори ТБ-трансляція – UA: Перший
26.02.2022 - 22:00 – Спринт (7.5 км), юніорки ТБ-трансляція – UA: Перший
27.02.2022 - 19:00 – Гонки переслідування (7.5 км), дівчата ТБ-трансляція – UA: Перший
27.02.2022 - 20:00 - Гонки переслідування (10 км), юнаки ТБ-трансляція – UA: Перший
27.02.2022 - 22:15 - Гонки переслідування (12.5 км), юніори ТВ-трансляція – UA: Перший
27.02.2022 - 23:20 - Гонки переслідування (10 км), юніорки ТВ-трансляція – UA: Перший

Це буде велика подія у світі юнацького біатлону глобального масштабу, яка пройде одразу після Олімпійських Ігор-2022 у Пекіні, і навіть буде показана українським телебаченням. Однак наша країна на цьому міжнародному біатлонному форумі не представлена, тому поспостерігати за змаганнями можна буде виключно зі спортивним інтересом.


Субота, 26 лютого

Бокс. Лас-Вегас (США). Напівсередня вага (до 66,7 кг). Віктор Постол – Гері Антуан Расселл

Колишній чемпіон світу український ветеран-суперлегковаговик Віктор Постол перевірить на міцність амбіції перспективного нокаутера зі Штатів Гері Антуанна Расселла безпосередньо в лігві опонента. Вік і простій грають не на користь нашого ветерана, але для молодого проспекту настільки висока планка може виявитися фатальною помилкою.


Неділя, 27 лютого

Бокс. Глазго (Шотландія). Перший напівсередній (до 63,5 кг). Джош Тейлор - Джек Кеттералл

У головному поєдинку боксерського вечора в Глазго з'ясовуватимуть стосунки абсолютний чемпіон першої напівсередньої ваги Джош Тейлор та непереможений проспект Джек Кеттералл. На кону стоятимуть титули WBC World, WBA (Super) World, IBF World, WBO World, The Ring, але жоден із майстровитих бійців ще не знав поразок. Комусь доведеться поступитися.


Севілья – Бетіс

Час – 17:15, ТВ-трансляція – MEGOGO

Великий і гарячий поєдинок в іспанській Ла Лізі очікує на цих вихідних. Коли ця «солодка парочка» зустрічалася минулого разу, то в голову одному з футболістів влучив сторонній предмет, кинутий із трибун, унаслідок чого гру довелося доводити до кінця вже за зачиненими дверима. Та й загалом, хтось може пригадати, щоб дербі Севілья проходило без скандалів?

Getty Images/Global Images Ukraine

Челсі – Ліверпуль

Час – 18:30, ТБ-трансляція – Setanta Sport+

Поки більшість команд топ-5 європейських футбольних країн думатимуть про справи у чемпіонаті, «Челсі» та «Ліверпуль» розіграють між собою черговий трофей. Відразу так і не згадаєш, коли останній раз «сині» хоч комусь поступалися, а про «червоних» у подібному контексті так взагалі говорити не доводиться. Класична гра на легендарному «Вемблі» прямо посеред сезону та матчів Ліги чемпіонів УЄФА для обох команд.

Getty Images/Global Images Ukraine

Лаціо – Наполі

Час – 21:45, ТБ-трансляція – MEGOGO

У Римі відбудеться поєдинок топ-статусу для майбутніх вихідних у Серії А, бо неаполітанському «Наполі» доведеться за всяку ціну завершувати невдалу серію з двох нічийних результатів поспіль, а інакше навіщо взагалі претендувати на чемпіонство? Проте, ноги футболістів Лучано Спаллетті гудітимуть за підсумками матчу проти «Барселони» посеред тижня (2:4). «Орли» теж грали проти «Порту», ​​але все-таки дві зайві години відпочинку можуть зіграти свою роль на такому короткому відрізку відновлення.

Getty Images/Global Images Ukraine

Барселона – Атлетік

Час – 22:00, ТБ-трансляція – MEGOGO

Баскські колективи в поточному сезоні вже досить попили крові флагманів іспанського футболу, а у відносинах з «Атлетіком» «Барселона» взагалі почувається немов у своїй тарілці. Проти левів нікому не буває просто грати. І вже тим більше не буде просто «блаугранас», які тільки повернулися з Неаполя після матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Getty Images/Global Images Ukraine

Футбол. Наші у топ-чемпіонатах
Субота, 26 лютого

Евертон – Манчестер Сіті

Час – 19:30, ТБ-трансляція – Setanta Sport+

В Англії з цього сезону буде мати місце «українське дербі лівого флангу захисту», у рамках якого Віталій Миколенко та Олександр Зінченко мають усі шанси зустрітися вперше на полі «Гудісон Парк». На жаль, гра проходитиме в дуже важкий для нашої країни час, проте у іншому вона була б явним хедлайнером всього вікенду.

Getty Images/Global Images Ukraine

Неділя, 27 лютого

Вест Хем – Вулверхемптон

Час – 16:00, ТБ-трансляція – Setanta Sport+

Столичний колектив завжди знаходиться десь неподалік лідируючої групи команд, але підопічні Девіда Мойєса на дистанції завжди були здатні провалитися в певний момент. Цілком можливо, що зараз саме такий випадок, оскільки колектив за участю Андрія Ярмоленка з п'яти останніх ігор у чемпіонаті переміг лише одного разу. Якщо «молотобійці» поступляться грою, то «вовки» виштовхнуть їх із зони єврокубків.

Getty Images/Global Images Ukraine

Клермон – Бордо

Час – 16:00, ТБ-трансляція – MEGOGO

Український півзахисник Данило Ігнатенко відносно нещодавно зіграв дебютний матч проти «Реймса» – його команда програла з рахунком 0:5, а нашого співвітчизника вилучили через дев'ять хвилин після виходу на заміну. Дискваліфікація – вихід на поле у ​​матчі проти «Монако» минулими вихідними – команда пропускає безглуздий автогол, завершуючи матч унічию (1:1). За законами жанру, «Бордо» повинен обігравати «Клермон», тому що це – його прямий конкурент у турнірній таблиці, та й на останньому місці перебувати не так вже й комфортно.


girondins.com


Спеція – Рома

Час – 19:00, ТБ-трансляція – MEGOGO

Півзахисник Віктор Коваленко продовжує набиратися досвіду в Італії, проте коронавірус та різні травми заважають йому набрати оптимальні кондиції. Очевидно, що у поточних кондиціях для «Спеції» «Рома» може здаватися надто сильним опонентом, оскільки колектив Жозе Моуріньо нехай і зіграв три свої останні ігри внічию, але хоча б не програв більшу частину з них, як зробили підопічні Тіаго Мотти.

Getty Images/Global Images Ukraine

Понеділок, 28 лютого

Аталанта – Сампдорія

Час – 21:45, ТБ-трансляція – MEGOGO

Ще одне дербі українців, але вже в більш атакуючій манері може пройти в Бергамо, якщо у Марко Джампаоло з'явиться бодай частка впевненості в тому, що нападник Владислав Супряга просунувся відносно своєї акліматизації в нових умовах. Кажуть, що для форварда навіть замовили перекладача для швидшої адаптації, але тонкощі італійської мови вивчити за тиждень було б практично нездійсненним завданням. Маліновський тим часом продовжує стріляти з різних дистанцій.

Getty Images/Global Images Ukraine
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.