Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 лютого 2022, 21:31
3316
0

Бенфіка - Аякс. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 23 лютого 2022, 21:31
3316
0
Бенфіка - Аякс. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Бенфіка» - «Аякс».

«На переможця пари «Бенфіка» - «Аякс» у чвертьфіналі чекає «Манчестер Сіті», який у Лісабоні знущався над португальським чемпіоном у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 5:0 – це такий хльосткий футбольний ляпас, від якого «Спортінг», можливо, довго відходитиме. Щоправда, «містяни» з Манчестера в домашньому матчі АПЛ поступилися «шпорам» з рахунком 2:3. Цим вони дозволили «Ліверпулю» зберігати надії на чемпіонство Англії.

«Бенфіка» бажає виступити значно краще за своїх земляків. Тому вони хочуть перемогти надіменитий «Аякс». Тим більше, на внутрішній арені «Бенфіка» знаходиться лише на третьому місці, відстаючи від «Спортінга» на 6 очок, а від лідируючого «Порту» на цілих 12 балів. Тепер їм залишається досягати успіху у Лізі чемпіонів. До речі, «Бенфіка» у матчах зі своїми конкурентами програє. Звичайно, нам не байдужа лісабонська команда, бо за неї грає форвард збірної України Роман Яремчук.

Українця було запрошено до команди Жоржи Жезуша, який нещодавно залишив посаду наставника лісабонців. І зараз Роман не грає у старті «Бенфіки», виходячи лише на заміну. Може, після нічиї 2:2 із «Боавіштою» Роман вийде у стартовому складі на матч із «Аяксом». Ми дуже на це все розраховуємо.

До речі, «Аякс» лідирує в Ередівізі, випереджаючи на 5 очок ПСВ та на 6 балів «Фейєноорд». Амстердамці виграли у групі усі шість матчів, як і «Ліверпуль». До речі, всі сім матчів поточного року «Аякс» також виграв. У чемпіонаті Нідерландів вони практично не пропускають м'ячів та дуже багато забивають. Але ще б пак! За них грають Тадіч, Блінд, Ентоні, Алле та інші таланти, які налаштовані й надалі перемагати у всіх матчах. Щоправда, лідери лісабонського клубу досвідчені Отаменді та Вертонген, Рафа Сілва, Евертон, Жоау Маріо та інші також бачать себе у чвертьфіналі.

На мій погляд, це дуже непоступливе протистояння, в якому зустрінуться команди, які грають. За підсумками двох матчів шанси «Аякса» я оцінюю як кращі. А ось у першому поєдинку «орли» точно не програють», - сказав Грозний.

Матч «Бенфіка» - «Аякс» відбудеться 23 лютого. Початок зустрічі о 22.00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 4.45
  • 3.74
  • 1.76
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.