Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 22 лютого 2022, 06:33
258
0

Донбас у завзятому поєдинку вирвав перемогу у Маріуполя у серії булітів

В іншому матчі ігрового дня «Краматорськ» упевнено обіграв СК «Сокіл»

| Оновлено 22 лютого 2022, 06:33
258
0
Донбас у завзятому поєдинку вирвав перемогу у Маріуполя у серії булітів
Суперліга

21 лютого у Маріуполі відбувся перенесений матч 16-го туру хокейної Суперліги, у рамках якого однойменний клуб приймав Донбас.

З перших хвилин матчу команди не поступалися одна одній, не даючи змоги супротивникові розпечатати ворота. Тим не менш, «Донбас» зламав опір маріупольців і вийшов уперед – Віктор Туркін реалізував більшість та направив шайбу у порожній кут воріт Олексія Трифонова.

У другому періоді Фелікс Морозов подвоїв перевагу донеччан. Проте, «Маріуполь» не віддав ініціативи і у більшості Станіслав Тунхузін скоротив відрив до мінімального. «Донбас» не зменшував обертів і ще до кінця періоду повернув собі перевагу у дві шайби – Андрій Сигарьов направив шайбу у ворота кидком з гострого кута.

У завершальній двадцятихвилинці Станіслав Тунхузін відзначився ще двічі та оформив хет-трик, перевівши матч до овертайму. Однак і додатковий час не визначив переможця. У серії післяматчевих кидків донеччани виграли з рахунком 2:0 - свої кидки реалізували Олександр Пересунько та Віктор Туркін, а Олег Петров стримав на замку свої ворота.

Маріуполь –Донбас – 3:4 ПБ (0:1; 1:2; 2:0; 0:0; 0:1)

Шайби: 0:1 Туркін (Спруктс, Медведєв, більш.), 07:26; 0:2 Морозов (Жульдиков, Даниленко), 23:20; 1:2 Тунхузін (більш.), 33:01; 1:3 Сигарьов (Пересунько), 37:44; 2:3 Тунхузін (Бойко), 42:42; 3:3 Тунхузін (Бойко), 59:04; 3:4 Пересунько, вирішальний буліт

Маріуполь: Трифонов (Дуве); Артамонов – Тунхузін, Кудряшов – Алексєєв, Лисенко – Декало, Зуєв – Філімонов; Мільохін – Бойко – Щербатов (А), Тютченко – Мазур (К) – Казаковцев (А), Коваленко – Твердохлібів – Костіков, Чердак– Ружніков – Янішевський.

Донбас: Петров (Григор'єв); Андрійків – Спиценко, Таран – Пангелов-Юлдашев (А), Кобелєв – Соколовський; Сигарьов – Спруктс – Пересунько, Медведєв – Туркін (А) – Захаров (К), Морозов – Жульдыков – Даниленко, Розумов – Кривошапкін – Галигін.

 21 лютого, у рамках 22-го туру хокейної Суперліги СК Сокіл у Броварах приймав Краматорськ.

«Краматорськ», після поразки у Білій Церкві, одразу показав свій настрій забрати два очки з Броварів. Відразу активні атаки команди Олега Тимченка вилилися у два голи - Богдан Середницький та Артем Градович на екваторі періоду зробили непоганий заділ на перемогу у цьому матчі. Так, за всіх спроб «Сокола» відіграти хоча б один гол до перерви, перший період завершився з рахунком 2:0 на користь краматорчан.

На старті другого відрізка зустрічі Сергій Афанасьєв потужним кидком зробив перевагу своєї команди ще впевненішою. А кияни, хоч і неодноразово гостро атакували ворота Віталія Труса, але відзначитись у володіннях краматорського клубу вони так і не змогли.

З закинутої шайби «Краматорськ» розпочав і третій період – четвертий гол у ворота СК «Сокіл» відправив Кирило Градусов. Тільки після четвертої пропущеної шайби господарі змогли розмочити рахунок – Сергій Мельников та Єгор Іванов позбавили Віталія Труса права на сухар.

Проте, на більше у киян забракло часу і сил, а матч завершився з рахунком 4:2 на користь «Краматорська», який закріпився на другому місці у турнірній таблиці.

СК «Сокіл» – «Краматорськ» – 2:4 (0:2, 0:1, 2:1)

Шайби: 0:1 Середницький (Тимченко, Фірсов), 07:54; 0:2 Градович (Сьомочкін), 10:26; 0:3 Афанасьєв С. (Тимченко, Фірсов), 25:03; 0:4 Градусов (Берднікс, більш.), 41:27; 1:4 Мельников (Фроленко), 50:15; 2:4 Іванов (Шахворостов, Шуленін, більш.), 41:57;

СК Сокіл: Яковлєв (Оганджанян – з 20:00); Дюков – Шуленін, Аміров – Дорофєєв (А), Петрухно (А) – Фроленко, Хірса; Іванов – Шахворостов (К) – Панков, Мельников – Бєляков – Богацький, Манукян – Олійник – Собченко.

Краматорськ: Трус (Кучер); Ваулін – Берднікс, Бабрусьов – Мальцев, Фірсов (А) – Афанасьєв, Кобильник – Кругляков; Столяренко (К) – Афанасьєв – Градусов, Градович – Сергієвський – Сьомочкін, Жвачкін (А) – Калиничев – Гриценко, Целогородцев – Середницький – Тимченко.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді
Теніс | 26 квітня 2024, 17:03 27
Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді

Реванш із Рибакіною доведеться відкласти

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.