Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 лютого 2022, 02:37
3550
1

Вільярреал – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Зрештою, чи є криза у стані «зебр»?

| Оновлено 23 лютого 2022, 02:37
3550
1
Вільярреал – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 22 лютого, у Вільярреалі на стадіоні «Естадіо де ла Сераміка» відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, в якому зіграють місцевий «Вільярреал» та туринський «Ювентус». Стартовий свисток німецького рефері Даніеля Зіберта з Берліна прозвучить о 22:00 за київським часом.

Вільярреал


Чинний володар трофею Ліги Європи УЄФА на внутрішній та на міжнародній аренах – два абсолютно різні колективи. У будь-якому випадку, саме так воно споглядалося зовні під час групового етапу Ліги чемпіонів на початку поточного сезону, коли «жовта субмарина» насилу набирала очки в Ла Лізі, але дивовижним чином перевтілювалася в боєздатний колектив у матчах проти «Манчестер Юнайтед», «Аталанти» та «Янг Бойз». У підсумку, саме іспанський колектив, а не команда Руслана Малиновського, представляє квартет F у раунді плей-оф, і, як для другого місця, жереб їй дістався не такий уже й поганий.

Останнім часом ситуація на внутрішній арені для команди Унаї Емері справді пішла на поправку. «Вільярреал» більше не пасе в другій частині турнірної таблиці, а в проміжку з середини грудня минулого року по січень поточного так зовсім показувала серію матчів без поразок. Звичайно, поступитися умовним хіхонському «Спортінгу» у Кубку Іспанії або «Ельче» у чемпіонаті «субмарина» завжди здатна, однак, як уважається, будь-яка команда Емері стабільністю на довгій дистанції практично ніколи не відрізнялася. Проте єврокубки для іспанського наставника – зовсім інша історія, нехай він зараз і не виборює чергову чашу Ліги Європи у своїй кар'єрі.

Ювентус


Туринський колектив цього сезону повернув на посаду головного тренера Массіміліано Алегрі, але вже зараз можна з упевненістю говорити, що чемпіонський титул команді це повернути не допоможе. Аж надто сильно «зебри» буксували на старті, намагаючись розгребти всі свої проблеми, що накопичилися. Зокрема, досить гостро стояло питання необхідності придбати якісного форварда на вістря атаки, і зрештою довелося дуже розщедритися на Душана Влаховича з «Фіорентини». Юний серб уже почав виправдовувати частину покладених на нього надій, але спокійніше за фанатів клубу від цього не стало.

Справа в тому, що у попередніх двох турах Серії A «Ювентус» не зміг здобути перемогу. У Бергамо «б'янконери» втекли від далекобійної артилерії Руслана Маліновського (1:1), а минулими вихідними не зуміли обіграти в дербі «Торіно» (1:1). При цьому, не можна сказати, що результати «зебр» зараз настільки погані, скільки їх критикують. Команда банально програла лише одного разу з кінця листопада, щоправда, поразка в матчі за Суперкубок від міланського «Інтера» все-таки серйозно вдарила по самолюбству команди. До речі, за кілька днів і стався трансфер Влаховича – не пов'язати ці дві події неможливо.

Орієнтовні склади


«Вільярреал»: Рульї – Педраса, Торрес, Альбіоль, Фойт – Парехо, Ло Чельсо, Капу – Данджума, Чуквезе, А. Морено.

«Ювентус»: Щесні – Алекс Сандро, де Лігт, Данило, Де Шільо – Рабіо, Закарія, Локателлі, Куадрадо – Влахович, Мората.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі обидві команди намагатимуться зіграти на максимальний результат, але досягти його не зможе жодна зі сторін. Нашою ставкою буде позиція – Обидва заб'ють: Так з коефіцієнтом 1.93 за лінією Parimatch.

22 лютого, вівторок

«Вільярреал» – «Ювентус»
Вільяреал. «Естадіо де ла Сераміка». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніель Зіберт (Берлін, Німеччина)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 2.53
  • 3.20
  • 3.05
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.53
  • 3.38
  • 3.09
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oliynuk_sport
Вільярреал в Іспанії може виграти 2:1.