Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

24.02.2022 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:2 0 : 3
Аталанта Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 24 лютого 2022, 10:07
1135
1

Олімпіакос - Аталанта. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Інтрига зберігається

| Оновлено 24 лютого 2022, 10:07
1135
1
Олімпіакос - Аталанта. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/Atalanta_BC

У четвер, 24 лютого, на стадіоні «Караїскакіс» у Піреях відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому місцевий «Олімпіакос» прийме італійську «Аталанту». Початок поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Перша зустріч між командами завершилася з рахунком 2:1 на користь «Аталанти». На гол Тікіньо Соареса бергамаски відповіли дублем Берата Джімсіті.

«Олімпіакос»

 

Шлях грецького клубу до 1/16 фіналу Ліги Європи був складним. «Червоно-білі» стали другими у своїй групі, пропустивши вперед лише «Айнтрахт», але випередивши «Фенербахче» та «Антверпен». Зрештою, команда Педру Мартінша продовжує боротьбу за другий за престижністю клубний турнір Старого Світу, що вже є для них добрим результатом.

У чемпіонаті Греції справи у «Олімпіакосу» йдуть дуже добре. В активі «легенд» 59 очок та перша позиція у турнірній таблиці. Підопічні Мартінша на 11 пунктів випереджають найближчого переслідувача – ПАОК. Боротьба ще можлива, але здається, що «Олі» свого вже не проґавить. Також «червоно-білі» пробилися до півфіналу Кубка Греції, де зіграють із ПАОКом.

«Аталанта»

 

Підопічні Джан П'єро Гасперіні продовжують перебувати у кризі. Команда з Бергамо виграла лише один матч із останніх семи у всіх турнірах. Було це якраз у першому поєдинку з «Олімпіакосом». В останньому матчі чемпіонату Італії «Аталанта» програла «Фіорентині». В активі команди 44 очки та п'ята позиція у турнірній таблиці. Вся боротьба за четверте місце ще попереду, але суперників дуже багато, тому дуже складно потрапити до зони Ліги чемпіонів.

З Кубка Італії бергамаски вже вилетіли, поступившись тій же «Фіорентині». Таким чином, команда Гасперіні продовжує боротьбу лише у двох турнірах. Чи під силу Руслану Маліновському та компанії поборотися за перемогу у Лізі Європи? Цілком, але для цього потрібно покращувати свою гру та результати.

Історія зустрічей

 

Поєдинок, який відбувся минулого тижня, став першим очним протистоянням команд. Таким чином, поки що перевага на боці «Аталанти».

Орієнтовні склади

«Олімпіакос»: Вацлік, Сіссе, Манолас, Папастатопулос, Лала, Мвіла, Камара, Рябчук, Масурас, Оньєкуру, Соарес.

«Аталанта»: Муссо, Толої, Деміраль, Джимсіті, Мехле, Де Рон, Пессіна, Песселья, Маліновський, Пашаліч, Муріель.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию. Нашою ставкою буде позиція – Х із коефіцієнтом 3.70 по лінії Parimatch.

24 лютого, четвер

«Олімпіакос» – «Аталанта» (перший матч - 1:2)
Пірей. Стадіон «Караїскакіс». 19:45
ТБ-трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KARABASS777
На этот матч лучше не ставить, тут может быть всё что угодно. Олимпиакос дома это грозный боец, а Аталланта тоже не пойми что щас чудят.