Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Рейтинг WTA. Нові рекорди Снігур та Бадоси, прогрес Ястремської

Еліна Світоліна зберегла 15-ту позицію

Рейтинг WTA. Нові рекорди Снігур та Бадоси, прогрес Ястремської
Getty Images/Global Images Ukraine. Альона Остапенко

Минулого тижня у жінок відбувся турнір WTA 500 у Дубаї. Титул дістався латвійці Альоні Остапенко, яка піднялася одразу на вісім рядків і тепер посідає 13-ту позицію у світовій класифікації.
 
У першій десятці відбулося кілька перестановок. Паула Бадоса оновила особисте досягнення і тепер четверта, Марія Саккарі повторила свій рекорд, піднявшись на шостий рядок.
 
Топ-10 рейтингу WTA


 
Щодо українок, то Еліна Світоліна зберегла 15-ту позицію, Марта Костюк випала з топ-50, а Ангеліна Калініна знову стала другою ракеткою України. Даяна Ястремська покращила своє становище на 26 місць у рейтингу, Дар'я Снігур знову оновила особистий рекорд. Катаріна Завацька перемістилася до третьої сотні.
 
Українки у рейтингу WTA



 
У Чемпіонській гонці відбулася одна велика зміна - Остапенко увірвалася до першої вісімки. Українки поки що на поїздку на WTA Finals не претендують, але три наші співвітчизниці перебувають у топ-50.
 
Чемпіонська гонка WTA

Українки у Чемпіонській гонці WTA

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
А противна Маркетта і сама не гам, і Даяні не дам. Після гри з Ястремською чешка знялася і з півфіналу в Дубаях і з основи Дохи. Ще додатковий привід відноситися до неї ще гірше, ніж раніше. Ну противнюча вона, як не крути, та Вондрусева.