Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2787
9

Володимир БРИНЗАК: «Підручний міг бути поряд з медалями. Зірки не зійшлися»

Президент федерації біатлону вважає, що лідер збірної мав шанс на медалі

Володимир БРИНЗАК: «Підручний міг бути поряд з медалями. Зірки не зійшлися»
Getty Images/Global Images Ukraine

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак вважає, що лідер чоловічої збірної Дмитро Підручний міг би зачепитися за медалі на Олімпаїді-2022.

- Дмитро Підручний у всіх гонках, крім мас-старту, був у двадцятці найкращих. З іншого боку, сказати, що він реально претендував на медалі, буде перебільшенням.
 
- Ну чому? А якби зробив нуль у спринті – був би поряд із медаллю. І, знаючи характер Діми, думаю, він би зумів поборотися за ті п'ять секунд, що бракували б, на трасі. Я розумію, що всі можуть говорити – якби, у всіх командах, але я говорю конкретно про шанси Підручного. Так що все було реально, але зірки не зійшлися, просто треба було перемогти себе.
 
Той самий Смольський, наприклад, зумів це зробити. Ногами програв Підручному 20 секунд, але виграв срібну медаль. А Діма, якби стріляв точно, міг би виграти. То був шанс чи ні?.. Так, Підручний – не Бьо і не Фійон Майє, не лідер сезону. Але головне – підійти до оптимальної готовності тут і зараз.

Подивіться, наприклад, на білоруських жінок: Сола та Алімбекова весь сезон фейєрили, а на Олімпіаді не змогли здобути медалі. Такий біатлон.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sandr Evych
Воно ще інтерв'ю дає?Воно має заяву писати на звільнення за власним бажанням!А замість інтерв'ю,має давати показання в прокуратурі як виділені кошти пішли не на розвиток спорту,а на зарплати чиновників і скільки "туристів-психологів" включили в делегації замість потрібних спортсменам власних тренерів.І як допінг компанію провалив.
І Бубку заодно туди ж..
Віталій Ткачук
Чоловік шукає відмазки. Головне залишитися на посаді, а там як Бог дасть.
PETP0
Как же уже достал этот брехливый мудень! Только в нашей стране могут держать у руля такое как оно.
OVS
Бринзак: зірки так сходяться,що я завжди з "баблом",а не поруч з ним ! Містика !
Ligeros-Partagas
Звезды не сошлись. Ага, и черная кошка дорогу перебежала.
Господин президент федерации биатлона, даже школьник знает, что плохому танцору все время мешает...
antt
Так білорус здобув, а білоруска зайняла 4 місце. Взагалі медалісти розподілились лише на 6 країн. Але таке твердження можна було застосувати до Джими а не Підручного - вона могла при одному промаху замість двох на індивідуалці відіграти саме 6 секунд від Ройзеланд яка фінішувала самою першою. А Підручний ледь доїзджав навіть спринт - тому чесно кажучи у нього запасу не було ніякого, навіть Прима набагато краще відпрацював на третьому колі спринта. Тому трохи дивно чому Джима завтра не понесе прапор. Якщо рахувати десятку успіхом то це якраз було би заслужено. Можливо Підгрушна би заслуговувала якби виступала в особистих, і можна припустити у неї була б можливість на кращий результат в якійсь гонці.
Pavlo Pasichnyk
Шарлатанів, брехунів, казнокрадів, окозамилювачів, авантюристів Бринзака та Бубку притягнути до кримінальної відповідальності за пасивність, бездіяльність, службову недбалість, халатність, казнокрадство... Негайно...
alekos59
Настоящий чудак на букву М! Звезды сошлись, что ты до сих пор у корыта!
Владимир Копяк
Ничего себе запел песню! Через пару дней он будет требовать ордена для своей компашки, ведь могли всех порвать, при удачном положении звезд в созвездии Альфа Центавра.Ведь не просто так его биатлонистка-туристка будет флаг Украины нести на закрытии игр.... Я считаю это полным издевательством над спортивным принципом.Могли ведь переделать билеты на обратную дорогу тому-же Абраменку....А Вову Брынзака давно надо брать за жабры, он это давно заслужил....