Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 лютого 2022, 07:59
951
0

Манчестер Сіті – Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 26-го туру Прем'єр-ліги

| Оновлено 20 лютого 2022, 07:59
951
0
Манчестер Сіті – Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 26-го туру Прем'єр-ліги Англії «Ман Сіті» – «Тоттенхем»:

«Ман Сіті» шикарно грає у всіх турнірах, у яких бере участь. Перемоги йдуть одна за одною при творчій збалансованій грі. У трьох попередніх матчах зі «шпорами» «городяни» залишили свої ворота у недоторканності. Також у двох гостьових матчах поспіль вони здобули великі перемоги (4:0 над «Норвічем» у АПЛ та 5:0 над «Спортінгом» у Лісабоні).

Якщо матч-відповідь з чемпіоном Португалії (при всій до нього повазі) носить формальний характер, то боротьба за чемпіонство Англії з «Ліверпулем» продовжиться з неймовірною гостротою. Тим більше, що «мерсисайдці» перемогли в Лізі чемпіонів «Інтер» (2:0) і штампують перемоги одну за одною.

«Городяни» Манчестера зараз виглядають мобілізованими, сконцентрованими і, що дуже дивно, голодними до перемог. А Пеп Гвардіола хоче перемогти у всіх турнірах та принципово тренуючи Сіті привести клуб до довгоочікуваної перемоги у Лізі чемпіонів. Нагадаю, що цього року вони дійшли до фіналу Ліги чемпіонів, поступившись «Челсі».

Антоніо Конте, який нещодавно очолив «шпор», є над чим замислитися, бо його команда йде восьмою в АПЛ, а якість її гри залишає бажати кращого. Як потрапити до лігочемпіонівського квартету, якщо ти в трьох матчах (включно з Кубком Англії) програєш «Челсі» і при цьому не забиваєш жодного гола, поступаючись з підсумковим рахунком 0:6? Це був сильний психологічний удар для «шпор», від якого вони й досі не можуть відійти. Про це свідчать дві поспіль домашні поразки від «Саутгемптона» (2:3) та «Вулверхемптона» (0:2). Пропускають лондонці майже у кожному матчі та чимало. А забивають «шпори», як не дивно, мало. Як вам цей показник? 28 забитих – 29 пропущених. І порівняйте з «Ман Сіті», які мають статистику за цим показником 61:14. Але футбол тим і цікавий, що, обігравши лідера, ти кардинально змінюєш усе на позитивний бік, включаючи психологію.

Так, взимку італієць Антоніо Конте додав до команди двох гравців «Старої Синьйори» – представника збірної Уругваю Бентанкура та вінгера збірної Швеції Кулушевські. Але пішли з «Тоттенхема» Деле Аллі, Ло Чельсо, Ндомбеле. До речі, Тангі Ндомбеле пішов на правах оренди в «Ліон», у якого «шпори» придбали цього гравця за дуже великі гроші.

На мій погляд, кадровий потенціал «Тоттенхема» значно вищий, ніж сьогоднішній стан справ команди. Судіть самі! Вони мають класного воротаря збірної Франції Льоріса, а також шикарних польових гравців Кейна, Моуру, Сон Хін Міна та інших футболістів різних збірних дуже гарного рівня. Нещодавно вони ж за Маурісіо Почеттіно реально боролися за чемпіонство Англії і грали у фіналі Ліги чемпіонів. Тому президент «шпор» Даніель Леві очікує найближчим часом на кардинальні позитивні зміни або він сам зробить ці зміни у бік зміни тренера. Не здивуюся, якщо вони продемонструють дуже добрий рівень гри та результат у матчі проти сьогоднішнього лідера АПЛ.

Звичайно, мені хотілося б, щоб виграв Сіті. Я цього не приховую, тому що мені вже багато років імпонує творчий і тонкий підхід до організації гри Пепа Гвардіоли, як у «Барселоні», як у «Баварії», так і сьогоднішньому «Ман Сіті». Звичайно, контроль м'яча буде у Сіті, але «шпори» краще діють без м'яча, краще відбирають м'яч у єдиноборствах, швидкі у атаках-відповідях, ефективно діють при цьому в завершенні, а також часто загрожують воротам суперника зі стандартів.  Незважаючи на всі ці плюси «Тоттенхема», я все ж таки дуже розраховую на перемогу господарів», – сказав Грозний.

Матч «Ман Сіті» – «Тоттенхем» відбудеться 19 лютого. Початок зустрічі – о 19:30.

BETWINNER  
  • 1.35
  • 6.74
  • 9.96
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.