Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 лютого 2022, 16:53
683
0

Сампдорія – Емполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чи нададуть Владиславу Супрязі хоч трохи ігрового часу?

| Оновлено 19 лютого 2022, 16:53
683
0
Сампдорія – Емполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 19 лютого, у Генуї на стадіоні «Луїджі Фераріс» відбудеться матч двадцять шостого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцева «Сампдорія» та «Емполі». Стартовий свисток рефері Антоніо Рапуано з Ріміні прозвучить о 16:00 за київським часом.

Сампдорія


Колектив Марко Джампаоло зараз балансує на межі, маючи всі шанси як опинитися в зоні вильоту найближчим часом, так і суттєво просунутися у бік екватора турнірної таблиці. У Серії A зараз дійсно спостерігається досить цікава ситуація, коли команди фактично із зони вильоту набирають очки стабільніше, аніж колективи, що розташувалися попереду них. Усе це, власне, не дає право розслабитись, тому від кожного нового туру очікують серйозних змін у табелі про ранги.

«Сампдорія» не так давно не могла здобути перемогу протягом семи матчів, що розтяглися на півтора календарних місяці. Трансферний період при цьому команді Джампаоло зовсім не допоміг, а перехід українського нападаючого київського «Динамо» Владислава Супряги поки що викликає подив у місцевої публіки. Наш співвітчизник останній рік був далеким від кращих кондицій, але після приїзду до Італії гостро постало ще й питання акліматизації. Що сказати, не дуже щастить на цьому етапі українцям з моментом для переїзду на Апеннінський півострів.

Емполі


У майбутній грі «Сампдорії» протистоятиме представник провінції Тоскана, який відірвався від неї на вісім очок та 5 позицій у таблиці відповідно. Очікувати від ігор проти «Емполі» генуезцям історично значного не доводиться, тому що ці дві команди постійно відбирали один одного очки в абсолютно хаотичному порядку. Усе залежало від їхньої поточної форми, і тут «сині» мають певну перевагу, оскільки вони нехай і не перемагали вже дев'ять матчів поспіль, проте регулярно розписували мирові зі своїми суперниками.

Завдання «Емполі» на сезон описати досить складно, тому що для колективу Ауреліо Андреаццолі не надто виділяють бюджетні кошти на їх реалізацію. Ще рік тому команда виступала в Серії B, завершивши дворічний період перебування у цьому дивізіоні виходом до «еліти» з першого рядка турнірної таблиці. Максимальний результат «синіх» у першому дивізіоні країни – сьома позиція зразка сезону-2006/07, але «Емполі» зараз далекий від таких кондицій, щоби конкурувати з реальними претендентами на місця в єврокубках. А ось для «Сампдорії» цей суперник уже спорідненого рівня.

Орієнтовні склади


«Сампдорія»: Фальконе – Ауджелло, Берешинські, Коллі, Конті – Рінкон, Кандрева – Торсбі, Екдаль – Капуто, Сенсі.

«Емполі»: Вікаріо – Парізі, Віті, Романьолі, Стоянович – Журковські, Хендерсон, Бандінеллі – Байрамі – Кутроне, Пінамонті.

 

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що «Сампдорія», як і в попередніх матчах, не матиме проблем із забитими м'ячами, проте лише одного голу для її передбачуваної перемоги може не вистачити. Нашою ставкою буде позиція – «Сампдорія» ІТБ 1.5 з коефіцієнтом 1.98 за лінією Parimatch.

19 лютого, субота

«Сампдорія» – «Емполі»
Генуя. «Луїджі Фераріс». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Антоніо Рапуано (Ріміні, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:1

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.