Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 лютого 2022, 16:54
1021
0

Ліверпуль – Норвіч. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

У мерсисайдців не мають виникнути проблемами вдома з одним з аутсайдерів сезону

| Оновлено 19 лютого 2022, 16:54
1021
0
Ліверпуль – Норвіч. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 19 лютого, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч 26-го туру англійського чемпіонату, в якому «Ліверпуль» прийме «Норвіч». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 17:00 за Києвом.

«Ліверпуль»

 

Команда Юргена Клоппа продовжує гонитву за одноосібно лідируючим у АПЛ «Манчестер Сіті». У «містян» 63 очки після 25 матчів, у «червоних» в активі 54 пункти після 24 зустрічей (16 перемог, 6 нічиїх, 2 поразки). Фактично команди розділяє шість очок.

На сьогодні «Ліверпуль» має у чемпіонаті країни серію з п'яти матчів без невдач. 28 грудня він на виїзді програв «Лестеру» (0:1), а потім 2 січня поділив у Лондоні очки з «Челсі» (2:2). Надалі були лише перемоги – над «Брентфордом» (3:0 вдома), «Крістал Пелас» (3:1 у гостях), «Лестером» (2:0 на своєму полі) та «Бернлі» (1:0 у гостях).

Якщо взяти всі турніри, то після вже згаданої поразки від «лисиць» мерсисайдці не знаю гіркоти невдач у 10 матчах (8 перемог, 2 нічиї). А у семи останніх іграх вони виключно перемагали.

«Норвіч»

 

Підопічні Діна Сміта входять до тріо аутсайдерів таблиці чемпіонату Англії. У 24 матчах вони набрали 17 очок (4 перемоги, 5 нічиїх, 15 поразок) та посідають 18 місце. Позаду них лише «Вотфорд» (15 пунктів) та «Бернлі» (14 очок).

«Канарки» у двох останніх зустрічах зіграли внічию з «Крістал Пелас» (1:1 вдома) та поступилися «Манчестер Сіті» (0:4 вдома). Цим вони перервали серію з двох перемог – «Евертон» (2:1 вдома) та «Вотфорд» (3:0 на виїзді). Втім, до цієї приємної низки ігор «Норвіч» мав у пасиві 8-матчеву серію зустрічей без перемог (2 нічиї, 6 поразок).

За успіхами в гостях «Норвіч» в АПЛ нині 17-й. У 11 матчах поза домом він набрав 8 очок (2 перемоги, 2 нічиї, 7 поразок).

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Ліверпуль» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.11 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Ліверпуль»: Аліссон - Александр-Арнольд, Матіп, ван Дейк, Цимікас, Окслейд-Чемберлен, Хендерсон, Кейта, Салах, Луїс Діас, Фірміно.

«Норвіч»: Ганн - Ааронс, Хенлі, Гібсон, Вільямс, Плахета, Леєс-Мелу, Маклін, Ращіца, Пуккі, Сарджент.

19 лютого, субота

«Ліверпуль» - «Норвіч»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 17:00
ТБ-трансляція – немає
Прогноз Sport.ua - 3:0

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.