Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 лютого 2022, 11:40
249
0

Дартс та ставки на нього

Що потрібно знати про гру в дартс, щоб ставка була успішною?

| Оновлено 18 лютого 2022, 11:40
249
0
Дартс та ставки на нього

Історично популярніші командні види спорту. Але вистачає й цікавих індивідуальних дисциплін. Поступово у нас стає все популярнішим дартс. В англомовному світі турніри по ньом незмінно збирають чималу аудиторію. Та й у лінії практично будь-якого букмекера представлено чимало варіантів для парі.

Що ж потрібно знати про гру в дартс?

У гравців є або 501, або 301 бал, і 3 дротики. З відстані 7 футів (трохи менше 2,4 метра) суперники по черзі кидають їх так, щоб раніше за всіх обнулити лічильник. Причому ціль у тому, щоб баланс став саме нульовим: відхід у мінус означатиме, що останні кидки просто не зарахують. За кидок можна вибити 60 балів, потрапивши в сектор потроєння 20, а останній кидок потрібно завдати або "яблучко", або в сектор подвоєння. Обнулившись, гравець отримує "лег". 3-5 таких "легів" приносять перемогу в партії, для перемоги у матчі потрібно виграти 3 сети. Загалом, гра не динамічна, але яка поєднує не стільки фізичну, скільки інтелектуальну і навіть психологічну боротьбу.

Можуть бути сюрпризи

Дартс – індивідуальний вид спорту. Тут лідери часто підтверджують свій статус, але іноді захоплюються надмірно бажанням зіграти красиво, та й просто бувають несподіванки. Експерти радять враховувати і статус змагань, і те, як гравці на них виступали, та історію очних зустрічей. Важливо знати регламент, правила конкретного турніру – від них залежить формат матчів.

Російськомовні беттори мало знають про цей вид спорту

Дартс, на жаль, слабо висвітлюється у популярних ЗМІ. Його практично не показують на телебаченні. З іншого боку, зараз, в 21 столітті, можливості Інтернету дозволяють без особливих проблем знайти статистику гравців, особливо при знанні англійської мови. Також на сайтах провідних букмекерських контор забезпечені прямі ефіри як мінімум на основні турніри. Так що, занурившись в цей вид спорту, цілком можна знаходити "валуйні" ставки, особливо при вмінні швидко розміщувати парі в режимі Live.

Зрозумівши тонкощі гри та розібравшись з тим, де знаходити актуальну інформацію та ТВ-трансляції, досвідчені беттори починають цілком гідно заробляти, роблячи парі на цей цікавий вид спорту. Головне - не лінуватися і дотримуватися чіткої стратегії, у тому числі фінансової.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.