Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 лютого 2022, 16:54
989
0

Крістал Пелес - Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Аристократам» не можна відступати

| Оновлено 19 лютого 2022, 16:54
989
0
Крістал Пелес - Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ChelseaFC

У суботу, 19 лютого, на стадіоні «Селхерст Парк» у Лондоні відбудеться матч 26-го тура англійської Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Крістал Пелес» прийме «Челсі». Початок поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом. Розсудить зустріч Девід Кут.

«Крістал Пелес»

 

«Орли» цього сезону є міцним середняком чемпіонату Англії. У команди Патріка Вієйри на даний момент 26 очок і тринадцята позиція. Відрив від зони вильоту становить дев'ять балів, тому поки що «склярі» перебувають у безпечній зоні і ні за що особливо не борються.

Останні дві гри «Крістал Пелас» завершив унічию з «Норвічем» та «Брентфордом». Загалом же «орли» не можуть виграти вже протягом п'яти матчів АПЛ. Натомість у Кубку Англії команда вже пробилася до 1/8 фіналу, де зіграє проти «Сток Сіті». З Кубка англійської ліги «Пелес» вже давно вилетів, поступившись «Вотфорду».

Вієйра зможе розраховувати у цій грі практично на всіх основних футболістів. Не зіграє лише Натан Фергюсон. Також під питанням вихід на поле Шейха Куяте.

«Челсі»

 

«Сині» минулого тижня виграли черговий трофей. Вони стали переможцями клубного чемпіонату світу, здолавши у фіналі бразильський «Палмейрас». До цього «аристократи» також вийшли у фінал Кубка англійської ліги, де зіграють проти «Ліверпуля». У Кубку Англії «Челсі» також продовжує боротьбу і в 1/8 фіналу йому протистоятиме «Лутон Таун».

У чемпіонаті Англії підопічні Томаса Тухеля йдуть третіми. В їхньому активі 47 очок та 16 пунктів відставання від лідируючого «Манчестер Сіті». «Челсі» вже навряд чи зможе поборотися за чемпіонство, але йому не повинно скласти труда фінішувати в четвірці найсильніших.

Наступного тижня «Челсі» продовжить захист титулу Ліги чемпіонів. «Сині» проведуть перший поєдинок 1/8 фіналу проти французького «Лілля».

У лазареті лондонців знаходяться Рубен Лофтус-Чік, Мейсон Маунт та Бен Чілвелл. Вони точно не візьмуть участь у цьому поєдинку.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 55 матчів. Перевага на боці «Челсі», який здобув 29 перемог. 11 вікторій на рахунку «Пеласу». Ще 15 зустрічей завершилися внічию.

Поєдинок першого кола завершився впевненою перемогою «Челсі» з рахунком 3:0.

Орієнтовні склади

«Крістал Пелес»: Гуаїта, Мітчелл, Гей, Андерсен, Ворд, Галлахер, Шлюпп, Хьюз, Айю, Заха, Едуард.

«Челсі»: Менді, Аспілікуета, Рюдігер, Сілва, Сарр, Жоржіньо, Ковачіч, Канте, Зієш, Вернер, Лукаку.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 із коефіцієнтом 1.68 по лінії Parimatch.

19 лютого, субота

«Крістал Пелес» – «Челсі»
Лондон. Стадіон «Селхерст Парк». 17:00
ТБ-трансляції в Україні немає
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.