Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 лютого 2022, 23:44
4242
0

Завіса біатлону на Олімпіаді, гандбольні єврокубки. Що дивитися у вихідні

Виступи українських футболістів у топ-чемпіонатах, запеклі кулачні бої

| Оновлено 20 лютого 2022, 23:44
4242
0
Завіса біатлону на Олімпіаді, гандбольні єврокубки. Що дивитися у вихідні
Getty Images/Global Images Ukraine

​Пропонуємо ознайомитися з найцікавішими подіями, що відбудуться 18 – 20 лютого.

18 – 19 лютого

Біатлон. Олімпіада-2022. Пекін (Китай)

18 лютого, 09:00 – Мас-старт (12,5 км), жінки. ТБ-трансляція – UA: Перший
18 лютого, 11:00 – Мас-старт (15 км), чоловіки. ТБ-трансляція – UA: Перший

Збірна України з біатлону завершує свої виступи на Зимових Олімпійських іграх-2022 у Пекіні, проте за медалі досі не чіплялася. Залишається всього дві гонки в мас-старті, за підсумками яких ми вже точно зможемо остаточно сказати, чи справдилися найсміливіші сподівання країни на поліпшення ситуації в цьому виді спорту, або доведеться заходити на новий цикл підготовки з порожніми руками.

Getty Images/Global Images Ukraine

Субота, 19 лютого

Бокс. Манчестер (Англія). Напівсередня вага (до 66,7 кг). Амір Хан – Келл Брук

Час – 19.55.

Уперше про протистояння партнерів зі збірної заговорили ще далекого 2013 року, але з того часу антагоністи так і не могли узгодити всі деталі можливої ​​сутички. Однако, нарешті! Хоча й сам факт проведення поєдинку вже відверто перезрів. «Кришталева борода» Хана проти «кришталевої зіниці» Брука або банальний престиж промоутера матчу Бенджаміна Шалома. Хто виявиться переможцем?


Ліга кулачних боїв Mahatch

Час – 21:00, ТБ-трансляція – MEGOGO

На глядачів очікує понад 20 принципових протистоянь, але головною окрасою стане мейн-кард, який транслюватиметься у прямому ефірі. Ветерани Олег Сеник та Петро Шукан, вибухові Артем Нечипуренко «Aggressor» та Юрій Матвєєв «Alex», титулований Валерій Вигонський «Перш» та досвідчений Даніяр Ісабеков, професійний боксер Андрій Мовчан та важковаговик Андрій Оголь «Чорний», а також інші бійці зроблять ваш субот вечір незабутнім.


Неділя, 20 лютого

Олімпійські ігри Гандбол. Жінки. Європейський Кубок. Чвертьфінал. H71 (Фарерські о-ви) – Галичанка (Україна)

Час – 22:00.

Представники нашої країни продовжують тріумфальну ходу турнірною сіткою другого за значимістю міжнародного турніру, і після непростої перемоги над італійським «Бріксеном» (36-29, 10:0 – тех. пор.) готові до протистояння з представницями Фарерських островів. Майбутні суперниці на минулому етапі зупинили сербський Ніц у важкій дуелі (39:38, 30:26), тому точно заряджені на боротьбу.


П'ятниця, 18 лютого

Ювентус – Торіно

Час – 21:45, ТБ-трансляція – MEGOGO

У поточному сезоні обидві туринські команди далекі від своїх оптимальних кондицій, і якщо для «Торіно» така ситуація є звичною, то ось від «Ювентуса» чекали значно більших успіхів, із урахуванням повернення Массиміліано Алегрі на посаду головного тренера. Однак, їхню очну зустріч у рамках туринського дербі цей фактор не повинен зовсім ніяким чином затьмарити, тому ми чекатимемо чергової запеклої боротьби в історії протистояння між двома славними командами.

Getty Images/Global Images Ukraine

Неділя, 19 лютого

Валенсія – Барселона

Час – 17:15, ТБ-трансляція – MEGOGO

Каталонський гранд продовжує лихоманити, проте Хаві вже зумів побудувати твердий курс команди у напрямку групи лідерів у турнірній таблиці. Черговим випробуванням для «Барселони» цього сезону стане гостьова гра проти «Валенсії», яка, як би погано не грала по ходу сезону, у домашньому поєдинку проти статусних суперників завжди показує свій максимум. До речі, між командами зараз лише дев'ять очок дистанції, ось тільки «блаугранас» йдуть четвертими, а «кажани» розташувалися на 12-му рядку.

Getty Images/Global Images Ukraine

Боруссія Д – Боруссія М

Час – 18:30, ТБ-трансляція – Setanta Sport

Битва двох однойменних клубів із Німеччини завжди була видовищем на любителя, але між ними зберігаються настільки сильні контакти і, водночас, ненависть до один одного, що подивитися за черговим протистоянням безперечно варто. Тим більше, що Марко Розе, який очолює «джмелів», прийматиме свій екс-клуб, у якому далеко не всі залишилися задоволеними новиною про швидкий відхід свого наставника приблизно в цей самий період роком раніше.

Getty Images/Global Images Ukraine

Футбол. Наші у топ-чемпіонатах

Субота, 19 лютого

Вест Хем – Ньюкасл

Час – 14:30, ТБ-трансляція – Setanta Sport+

Український нападник Андрій Ярмоленко у поточному сезоні продовжує страждати від нестачі ігрової практики у матчах за основну команду «молотобійців», а Девід Мойес не надто поспішає виправляти його невтішне становище. На «Вест Хем» цими вихідних очікує гра проти «Ньюкасла», проте це вже далеко не ті «сороки», які до приходу Едді Хау борсалися на дні турнірної таблиці. У нашого співвітчизника невеликий шанс потрапити до стартового складу, але його появу на полі все одно варто очікувати.

Getty Images/Global Images Ukraine

Сампдорія – Емполі

Час – 16:00, ТВ-трансляція – MEGOGO

Проблеми з акліматизацією в Італії – єдине, про що говорить наставник «Сампдорії» Марко Джампаоло стосовно українського форварда Владислава Супряги, котрий став «зимовим» новачком його команди. Нападник одного разу вже отримав ігровий час, але провів його далеко не найкращим чином, і вже точно не встиг з того часу вивчити італійську мову, як того вимагає тренер. Цікаво, чи отримає Супряга на цьому фоні хоч якісь хвилини у своє розпорядження?

Getty Images/Global Images Ukraine

Саутгемптон – Евертон

Час – 17:00, ТБ-трансляція – Setanta Sport+

Український захисник Віталій Миколенко повернувся до роботи у загальній групі гравців «Евертону», і вже готовий потрапити до їхнього стартового складу на виїзний поєдинок проти досить неприємного суперника. «Евертон» минулого року так жодного разу і не втратив очки проти «святих», які на поточному відрізку сезону показують упевнені результати, на відміну від «ірисок», і нещодавно зіграли внічию проти обох команд Манчестера та обіграли «Тоттенхем». Команді Лампарда просто точно не буде.

Getty Images/Global Images Ukraine

Манчестер Сіті – Тоттенхем

Час – 19:30, ТБ-трансляція – Setanta Sport+

На цих вихідних європейського футболу топ-рівня буде знайти досить складно, тому зустріч між командами Хосепа Гвардіоли та Антоніо Конте, яка на перший погляд не привертає такої сильної уваги, має прийтись до смаку футбольній громадськості. Італійського наставника вже на поточному етапі сезону можуть запросити на вихід, оскільки стабільності в результатах його команди немає зовсім, а ось іспанський фахівець та його клуб вже фактично вийшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, тож захочуть зробити черговий крок до чемпіонства ще й на внутрішній арені.

Getty Images/Global Images Ukraine

Неділя, 20 січня

Фіорентина – Аталанта

Час – 13:30, ТБ-трансляція – MEGOGO

Дуже багато сил пішло у команди Джан П'єро Гасперіні на єврокубкову гру проти «Олімпіакоса» посеред тижня, проте перед виїздом до Пірею вони ще мають зіграти не менш непростий поєдинок проти «Фіорентини», яку більше не веде вперед сербський форвард Душан Влахович. Утім, це не завадило «ліліям» вибити «Богиню» з Кубка Італії на два тижні раніше, тому у «оробічі» є привід для реваншу.

Getty Images/Global Images Ukraine

Бордо – Монако

Час – 18:05, ТБ-трансляція – MEGOGO

Український десант цієї зими несподівано висадився і у Франції, проте півзахисник Данило Ігнатенко у матчі проти «Реймса» (0:5) дебютував настільки невдало, що наступну гру проти «Ланса» (2:3) змушений був пропускати через дискваліфікацію за підсумком вилучення, яке було отримано через сім хвилин після виходу на заміну. Період заборони брати участь у поєдинках добіг кінця, а «Бордо» напевно знадобляться свіжі кадри для того, щоб хоча б спробувати зачепитися за очки проти «Монако». Із останнього рядка турнірної таблиці є шанси піти в доволі безпечну зону.

girondins.com
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Шевченко провів робочу зустріч у Мінмолодьспорту. Що підписано?
Футбол | 26 квітня 2024, 00:37 0
ФОТО. Шевченко провів робочу зустріч у Мінмолодьспорту. Що підписано?

Президент УАФ підписав договір про співпрацю з міністерством

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 148
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.