Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
8513
12

Карлос Де ПЕНА: «У разі війни я поїду і не повернуся»

Хавбек «Динамо» Київ – про свої плани

Карлос Де ПЕНА: «У разі війни я поїду і не повернуся»
ФК Динамо Київ. Карлос де Пена

Півзахисник «Динамо» Київ Карлос Де Пена прокоментував можливу повномасштабну військову агресію з боку Росії:

«Ситуація відрізняється від тих, що я переживав раніше, для мене це перший досвід. Очевидно, відчувається дискомфорт, ніхто не хоче проходити подібне. Намагаюся отримувати настільки багато інформації, наскільки це можливо, тому що я там живу зі своєю сім'єю. Я завжди ставлю її на перше місце – зараз вони є в Уругваї, але мають квитки на 22 лютого. У ці дні ми з рідними та клубом вирішимо, як краще. Наразі все спокійно, але все змінюється щодня.

Війна? Якщо щось подібне почнеться, я поїду і не повернуся. Моя безпека та сім'ї найважливіша. Є контракт, але також є першочергові речі. Я в Україні, дуже поважаю цю країну, хочу всього найкращого для неї, але я поїду, якщо щось станеться. Я не сумніватимуся. Це логічна людська реакція. Якби це була моя країна, я б діяв по-іншому, але я за кордоном.

Я – уругваєць і не хочу вплутуватися в проблеми між Україною та Росією, я не відчуваю жодної ненависті. Зараз я тут, віддаюся за «Динамо» і піду тому, що каже клуб, але є речі, які важливіші за контракт, як моя безпека і моєї родини».

Олег Дідух Джерело: ESPN
Оцініть матеріал
(107)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
potemkin78
только полные ид.иоты могут его осуждать
lenares85
как ты уелеш если самолеты летать не будут. чудак да и границы могут закрыть
Vbolivalnyk-Peter
Вукоєвіч та Віда теж не українці за паспортом, однак, провівши купу років в нашій державі в Динамо, стали українцями в душі! Це усе залежить не від національності, а від конкретної людини...
Rocoro
Бо світ повинен це робити весь цивілізований світ нам винен, бо кацапська орда окуповує не тільки наші землі, а також становить небезпеку для світу, а ще орда порушує міжнародні закони, тому світ нам дуже винен, Бо нейтральність чи бездіяльність це також великий злочин, і ті країни які не будуть нам допогати вони нічим не кращі чим кацапи, вони винні не менше чим окупанти, злочини Британії і США по бездіяльності в 2 світовій співставні з злочинами Гітлера бо позволили Совку і Німцям робити злочини, тому говорити що це наша війна це неправильно країни які не поможуть нам нічим не кращі а навіть гірші за РФ
Face Control
Типичный автобусник из Кипра.