Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 лютого 2022, 08:57
2079
0

Аталанта – Олімпіакос. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 18 лютого 2022, 08:57
2079
0
Аталанта – Олімпіакос. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/16 фіналу «Аталанта» - «Олімпіакос».

«Це буде цікаве протистояння граючих та творчих команд, які планували грати у Лізі чемпіонів. Але вийшло, що вони продовжують грати у Лізі Європи.

9-го грудня 2021 року бергамаски вдома несподівано поступилися 2:3 «Вільярреалу», який і пройшов у плей-оф ЛЧ. Від цього результату Аталанта досі не може відійти. У попередніх п'яти матчах вони двічі програли та тричі зіграли внічию. Зазвичай дуже результативно граюча «Аталанта» у цих п'яти іграх забила всього чотири м'ячі, пропустивши при цьому шість. Це я ще не говорю про нульову нічию з «Дженоа». Також варто звернути увагу на пропущені в компенсований час м'ячі від «Фіорентини» та «Ювентуса». Стає зрозуміло, що «Аталанті» потрібні серйозні поправки в ряді ігрових моментів. Але це проблеми Гасперіні, тому що він відповідає за результат. З позитиву у грі команди з Бергамо виокремлю гол нашого Руслана Маліновського у ворота «Старої Синьйори» та перехід до «Аталанти» з «Сассуоло» івуарійського збірника Жеремі Бога.

У грецького іменитого клубу у внутрішньому чемпіонаті все дуже добре. Після 22 турів «Олімпіакос» на 9 очок випереджає ПАОК та ще жодного разу не програв. У груповому раунді Ліги Європи команда з Пірея фінішувала другою за «Айнтрахтом». Очолює «Олімпіакос» португалець Педру Мартінш, який вже 3,5 роки тренує цю команду. Взимку лави грецької команди поповнив досвідчений Костас Манолас. З ПСЖ прийшов француз Фадіґа. Воротар у них чех Томаш Вацлік. Виокремлю ще досвідченого захисника збірної Греції Сократіса, французького півзахисника М’Вілу. А досвідченого француза Матьє Вальбуена додатково представляти не потрібно, тому що 52 ігри за збірну Франції говорять самі за себе. І решта хлопців успішно захищає кольори різних національних збірних. Дуже хороший склад у «Олімпіакоса». Суперник у «Аталанти» дуже гідний і потребує максимальної концентрації всього колективу.

Безперечно, що рівень італійської Серії А дуже високий. Тому, на мою думку, у домашньому матчі перемогу здобуде «Аталанта». Непогано б їм отримати ту перевагу, яка дозволить раціонально діяти у матчі-відповіді в гостях. А ми чудово знаємо, яка підтримка у Греції. Я впевнений, що Руслан Маліновський буде одним із лідерів команди у цих матчах. Ймовірно, він заб'є і віддасть гольову передачу чи передачі. Побажаємо йому та «Аталанті» удачі», - сказав Грозний.

Матч «Аталанта» - «Олімпіакос» відбудеться 17 лютого. Початок зустрічі – о 22:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 1.45
  • 5.74
  • 7.96
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне
Футбол | 11 травня 2024, 02:23 0
ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне

У гостей забили: Фраттезі, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартінес та Тюрам

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.