Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 17 лютого 2022, 21:25
2553
0

Аталанта - Олімпіакос. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Маліновський та Ко мають реабілітуватися за останні невдачі в Італії

| Оновлено 17 лютого 2022, 21:25
2553
0
Аталанта - Олімпіакос. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

У четвер, 17 лютого, у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» відбудеться перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Аталанта» прийме «Олімпіакос». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Аталанта»

 

Команда Джан П'єро Гасперіні до плей-оф Ліги Європи вийшла після невдалого виступу в групі Ліги чемпіонів, де вона посіла 3-е місце в компанії з «Манчестер Юнайтед» та «Вільярреалом», які залишилися у чемпіонському турнірі, та «Янг Бойз», який замкнув квартет F. У шести матчах бергамаски набрали 6 очок – 1 перемога, 3 нічиї, 2 поразки.

На сьогодні в українця Руслана Маліновського та його партнерів є не дуже приємна серія, в якій немає перемог. Триває вона вже 5 зустрічей. На початок 2022 року «Аталанта» в Серії А розбила на виїзді «Удінезе» (6:2), після чого у Кубку країни пройшла «Венецію» (2:0 вдома). Ну а далі – як відрізало.

Відбулися нічиї з «Інтером» (0:0 вдома) та з «Лаціо» (0:0 у Римі), а також поразка вдома від «Кальярі» (1:2). Після цього була невдача на своєму полі в Кубку Італії з «Фіорентиною» (2:3). Минулого ж вікенду в чемпіонаті Італії «богиня» вдома поділила очки з «Ювентусом» - 1:1.

«Олімпіакос»

 

Підопічні португальця Педру Мартінша пройшли до плей-оф Ліги Європи у статусі другої команди квартету D групової стадії. Вище за пірейців розташувався лише німецький «Айнтрахт» із Франкфурта, а позаду – «Фенербахче» та «Антверпен». У шести поєдинках «Олімпіакос» набрав 9 очок – 3 перемоги, 3 поразки.

В офіційних матчах 2022 року греки здобули 5 перемог, тричі зіграли внічию та один раз програли. Невдача припала на першу гру 1/4 фіналу Кубка країни з «Панетолікосом» (1:2 у гостях). Натомість у домашній зустрічі у відповідь «Олімпіакос» взяв реванш, зумівши виграти 3:1 у додатковий час, та вийшов до півфіналу.

Таким чином, на сьогодні у «Олімпіакоса» триває 6-матчева серія ігор без поразок – 5 перемог, 1 нічия. У турнірній таблиці грецької Суперліги команда лідирує, маючи 56 очок після 22 матчів (17 перемог, 5 нічиїх).

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Аталанта» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.51 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Аталанта»: Мусса - Толої, Деміраль, Паломіно, Дзаппакоста, Фройлер, Копмейнерс, Мехле, Маліновський, Бога, Ілічіч.

«Олімпіакос»: Вацлік – Лала, Сократіс, Манолас, Рябчук, М’Віла, М. Камара, Масурас, А. Камара, Он’єруку, Ель-Арабі.

17 лютого, четвер

«Аталанта» - «Олімпіакос»
Бергамо. Стадіон «Атлеті Адзуррі д'Італія». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.