Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 16 лютого 2022, 07:17
190637
17

Що потрібно знати про Юлію Герасимову – волейболістку, яка розірвала TikTok

32-річна волейболістка в один момент стала знаменитою

| Оновлено 16 лютого 2022, 07:17
190637
17
Що потрібно знати про Юлію Герасимову – волейболістку, яка розірвала TikTok

По-різному спортсмени стають популярними та впізнаваними. Хтось виграє Олімпійські ігри та назавжди вносить своє ім'я в історію своєї країни. Хтось встановлює рекорди, показуючи всім, що немає меж досконалості та людським можливостям. А для когось слава може прийти абсолютно несподівано, причому сам спортсмен (або спортсменка) навіть особливо не докладають великих зусиль.

Саме з останнім варіантом довелося зіткнутися волейболістці клубу «Прометей» з Дніпропетровської області Юлії Герасимовій. Перегляди відеороликів за її участю у YouTube та ТikТok, де вона пританцьовує під час паузи у матчі Ліги чемпіонів, набрали неймовірні цифри переглядів. Понад 30 мільйонів!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by НВ Life (@nvmedia_life)

Тому ми вирішили трохи розповісти про волейболістку, яка несподівано стала мегапопулярною.

Герасимова – п'ятиразовий чемпіон України та гравець збірної

У свої 32 роки Юлія Герасимова є досить популярною волейболісткою, гравцем національної збірної України. Фахівці та вболівальники, які стежать за волейболом, точно чули про неї.

Юля народилася в Одесі, де у роки її юності жіночий волейбол був дуже популярним. Тоді місцевий клуб «Динамо-Дженестра» чотири рази ставав чемпіоном України, ще десять разів вигравав срібні та бронзові нагороди, а також чотири рази здобував Кубок країни. Але пограти в «Динамо-Дженестра» Герасимовій не вдалося. Для одеського клубу настали важкі часи, пов'язані з фінансуванням, і надалі він зник із українського волейбольного небосхилу.

Натомість поруч із Одесою у портовому місті Південний з'явився новий клуб «Хімік», і саме у його складі Герасимова дебютувала у чемпіонаті України. З ним вона потім 5 разів вигравала чемпіонське звання і стільки ж разів перемагала у національному Кубку.

Після «Хіміка» Юля рік пограла у запорізькій «Орбіті», після чого у 2016 році вирушила підкорювати Туреччину. У цій країні Герасимова виступала за два місцеві клуби, брала участь у європейських кубкових турнірах. І лише у грудні минулого року повернулася до України, де зараз грає за «Прометей».

Останні 5 років тренери жіночої національної збірної України з волейболу постійно запрошують Герасимову до свого складу. У рік свого дебюту за головну команду країни у 2017 році вона одразу стала переможцем Євроліги, а потім ще тричі (у 2017, 2019 та 2021 роках) у складі збірної України виступала у фінальних турнірах чемпіонату Європи.

Її чоловік баскетболіст

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uliya Gerasymova (@krosha9)

Про особисте життя Юля намагається менше говорити. Відомо лише, що вона у шлюбі також за спортсменом, причому баскетболістом.

Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник не здивований популярністю Герасимової у соціальній мережі.

«Юлю я знаю вже багато років. Познайомилися ми ще тоді, коли я був чинним арбітром і судив матчі чемпіонату України, а вона лише починала виступати за «Хімік» з Южного. На майданчику їй часто доводиться грати у сітки, оскільки за амплуа вона є центральною блокуючою. Самі розумієте, судді завжди знаходяться поруч із такими волейболістками, тому виходить, що їх більше знаєш та їх більше запам'ятовуєш.

Про ігрові якості Герасимової кажуть численні титули, виграні нею у складі «Хіміка» у нашій країні. Щодо національної збірної, то вона разом із командою виграла Євролігу, далі брала участь у трьох чемпіонатах Європи.

Я знаю, що і під час ігор, і під час тренувань та у побуті Юля є душею компанії. У неї завжди багато позитиву і з нею завжди весело. Тому те, що саме вона стала «зіркою» в соціальних мережах, цілком зрозуміло.

І ще. Юля, як і багато наших волейболісток, є дуже гарною дівчиною. Адже недарма кажуть, що українки - одні з найкрасивіших жінок у світі. Так що подібні ролики могли бути і про інших наших спортсменок. І якщо волейбол стає популярнішим в Україні та у світі саме таким чином, то чому б і ні?

І все ж таки, я залишаюся прихильником, насамперед, результатів. Вважаю, що впізнаваність та слава мають приходити, коли спортсмен досягає якогось значного успіху. Це природніше», - сказав Мельник.

Герасимова в шоці від того, що стала популярною

«Хочу сказати, що у мене просто шок від усього, що відбувається! Велике спасибі всім моїм новим підписникам, я вражена тим, скільки кохання та підтримки я отримую з усього світу.

Моя робота, як професійного спортсмена, – дарувати Вам емоції та енергію, і я дуже рада, що у мене це вийшло! Ви чудові! Усіх обійняла!»

Ось така вона, нова «зірка» Youtube та Тik Тok. Впевнений, що останнього слова у своєму улюбленому виді спорту вона ще не сказала. Але цілком можливо, що ми ще почуємо про Юлію Герасимову і після завершення її спортивної кар'єри.

Читайте також: ДІВЧИНА ДНЯ. Українська волейболістка, яка порвала TikTok

Оцініть матеріал
(546)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді
Теніс | 03 травня 2024, 01:01 2
Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alehandro
Юля, конечно, девочка интересная, но столько к ней внимания только из-за видео с танцулями, это уже перебор. Давайте заканчивать
SaneK
А теперь уже бесить начинает. Спорт уа, у вас вообще цель какая в этой истории?
turist86
спорт.юа , напишіть краще про цю героїню
Аліна Косовська наодинці здолала 398 км зимовими Карпатами
Волонтерка й учасниця бойових дій Аліна Косовська за 5 тижнів пройшла 398 км зі сходу на захід Закарпатської області у соло-поході.
Розпочався маршрут Закарпатським туристичним шляхом з Великого Березного, а завершився у Діловому на Рахівщині.
Взимку цей шлях досі не вдавалося подолати нікому!
alexa777
Что вы пишете? Уважаемый (нет) Заржицкий, муж Юлии - Денис Парвадов не волейболист, а баскетболист! Вы хоть бы гуглом пользовались) и у неё нет дочери!
Timur24
Слухайте, ну це вже реальyо не смішно і не цікаво. Ну скільки можна??? LOL
aleks19826
АстАнАвитесь, нелюди!!!!!!!!🤣🤣🤣
RiddickABSent
Дипфейки на порнхаб хоть не заливают, и Слава богу.
ALKOSruLKA
Давайте вже про ІРКУ МОРОЗЮК !
Satoshi Araki
>tiktok
>что нужно знать
Ничего.
Спринтер Боец
Реально , напрягает уже, эта история что тут такого. , Журналисту просто очень понравилась наверно решил писать каждый день, скучает, тоскует и мучается что она не с ним , ахахахаха
Orbitgr
О, ніт, дістали вже ці гонки за хайпом! На олімпіаді жодної медалі, черговий провал. От лижники, наприклад, взагалі програвали спортсменам з таких зимових країн Монголії, Чілі, Австралії та Аргентини. Спорт у повному загоні, лише полу-танцями й пишаємось...
EvgenSagach
Мои одноклассницы неплохо танцуют в джампинге, Оля Баранова и Настя Иванова, им по 33 года. Давайте про них тоже что-то напишем.
Cruijff
Пропустив вже 10-15 заголовків про якусь Юлю з якогось тік тока. Певно все ж таки не стану свідком того предмету масового апофеозу.
tutes04
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил