Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 16 лютого 2022, 05:33
11578
1

Міністр МВС: «Повертайтесь, пане Ярославський. У нас до вас багато питань»

Денис Монастирський звернувся до президента харківського «Металіста»

| Оновлено 16 лютого 2022, 05:33
11578
1
Міністр МВС: «Повертайтесь, пане Ярославський. У нас до вас багато питань»
Facebook. Олександр Ярославський

Міністр МВС Денис Монастирський звернувся до президента харківського «Металіста» Олександра Ярославського, закликавши його якнайшвидше повернутися до України.

Раніше кортеж Ярославського здійснив ДТП зі смертельними наслідками під Харковом. Наступного дня Ярославський вилетів до Лондона.

«Друга резонансна справа, до якої прикута увага суспільства — це смертельна ДТП, скоєна кортежем харківського бізнесмена Олександра Ярославського.

Як відомо, наступного дня він вилетів приватним літаком до Лондона.

Через спробу фальсифікації кримінальної справи, ціллю якої було «повісити» смерть безвинної людини на одну із сторонніх осіб, я звільнив начальника харківської поліції. Але спроби сфальсифікувати справу продовжуються. Вчора стало відомо, що з переліку речових доказів у морзі зник одяг загиблої людини. Також вчора по цьому факту поліцією негайно проведено 11 невідкладних обшуків. Відкрито кримінальне провадження за статтею приховування доказів. Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне.

Можливо, терміновий виліт пана Ярославського ніяк не пов'язаний з загибеллю людини та не є побоюванням через заяви про можливу агресію з боку Російської Федерації, а є лише відпочинком чи особистою справою. Але повертайтесь якнайшвидше, пане Ярославський. У нас є до вас багато запитань», — заявив Монастирський.

Оцініть матеріал
(106)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин