Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 лютого 2022, 22:22
9627
7

ПСЖ – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Анчелотті – проти своєї колишньої команди, Мбаппе – проти майбутньої?

| Оновлено 15 лютого 2022, 22:22
9627
7
ПСЖ – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

15 лютого стартує перший раунд плей-оф Ліги чемпіонів. І відразу ж – дуже «перченим» блюдом – поєдинком «Парі Сен-Жермен» – «Реал». Цей матч уже назвали «достроковим фіналом». Так чи інакше, але за гучністю вивіски подібних поєдинків на цій стадії справді немає. Нейтральному вболівальнику напевно хотілося б побачити протистояння віце-чемпіонів Франції та Іспанії ближче до головного поєдинку сезону (або взагалі в головному), але жереб часом справді сліпий.

ПСЖ

 

Лідер чемпіонату Франції підходить до двохматчевого іспиту проти лідера чемпіонату Іспанії не лише у поганому настрої, а й із серйозними кадровими проблемами. Якщо в Лізі 1 справи у команди Почеттіно йдуть «за графіком» лише через суттєвий очковий доробок, отриманий ще в першій частині сезону, то подібного запасу на поєдинки проти «Мадрида» не може бути апріорі. Гра парижан розладналася. Незважаючи на зірковий склад, «ПСЖ» відчуває серйозні проблеми навіть у поєдинках проти більш слабких суперників з чемпіонату. Мессі досі по-справжньому не зміг інтегруватися в ігрові побудови колективу; його зв'язка з Мбаппе досі сира. Команда має певні проблеми в захисті. Як наслідок – виліт із Кубка Франції задовго до фіналу, критика та обструкції з боку вболівальників. Під Почеттіно відчутно захиталося тренерське крісло. І, напевно, дві гри проти «вершкових» у рамках ЛЧ стануть справжнім лакмусовим папірцем для аргентинського наставника «Парижа»: якщо він не складе іспит, тобто поступиться, йому напевно вкажуть на двері.

Окрема тема – Мбаппе. Практично вирішено, що наприкінці нинішнього сезону Кіліан у статусі вільного агента перейде до «Реала»: незважаючи на всі зусилля, босам «ПСЖ» так і не вдалося вмовити молодого француза продовжити контракт. У зв'язку з цим дуже цікаво, як зіграє Мбаппе проти свого майбутнього клубу: буде рвати жили чи зіграє «однією лівою»?

Реал

 

Головна новина із «вершкового» табору напередодні гри у Парижі – Бензема потрапив у заявку на гру. Головний форвард «Реала» напередодні отримав невелике пошкодження, і його участь у матчі проти «ПСЖ» була під сумнівом. Але Карім на радість уболівальників «Мадрида» встиг відновитися. І, напевно, зіграє.

У столицю Франції наставник «Реала» Анчелотті (до речі, колишній тренер «ПСЖ») взяв бойовий склад – усі лідери у строю. Стартовий склад «вершкових» досить прогнозований, і в даному випадку це швидше перевага, ніж недолік: команда дуже зіграна, кожен футболіст добре знає свій маневр.

Перед візитом до «ПСЖ» мадридці у чемпіонаті Іспанії поділили очки на виїзді із «Вільярреалом». У підсумку їхня перевага над другою «Севільєю» скоротилася до чотирьох балів. Напевно, саме дві ці команди і розіграють чемпіонський титул.

Слід зазначити, що «Реал» в останніх чотирьох матчах здобув лише одну перемогу - над «Гранадою». Ще дві зустрічі в Примері завершилися внічию (з «Ельче» та «Вільярреалом»), а у Кубку Іспанії підопічні Анчелотті поступилися «Атлетику». 

Особисті зустрічі

 

Досі суперники зустрічалися десять разів. У чотирьох поєдинках перемагали мадридці, у трьох – парижани, ще три гри завершились нічийним результатом. Безпосередньо у чемпіонській Лізі опоненти зустрічалися шість разів. І тут невелика перевага іспанців: три перемоги проти однієї (інші матчі були зіграні внічию).

Прогноз

 

Неймар, Рамос, Еррера, Паредес, Летельє, Мішу – участь цих футболістів «ПСЖ» у першому поєдинку проти «Реала» під питанням. Паризька команда має певні ігрові та психологічні проблеми. Тоді як «Мадрид» зараз на хорошому ходу. З погляду ігрового тонусу, загального класу, іспанська команда на даний момент виглядає краще. Цілком можливо, що за «старою пам'яттю» Мессі спробує щось відчебучити у грі проти колись найпринциповішого суперника (у складі «Барси» Ліонель провів 45 матчів проти «Мадрида», в яких забив 26 м'ячів), але навряд чи геройств Лео вистачить на весь матч, тому що функціональна готовність аргентинця далека від ідеалу. «Мадрид» виглядає більш зіграною командою, здатний зіграти гостро, грамотно і здобути необхідний результат. Швидше за все, на «Парк де Пренс» буде нічия.

Орієнтовні склади:

«ПСЖ»: Доннарумма, Кімпембе, Маркіньос, Хакімі, Мендеш, Данилу, Вератті, Вейналдум, Ді Марія, Мбаппе, Мессі

«Реал»: Куртуа, Алаба, Мілітао, Менді, Карвахаль, Модріч, Кроос, Каземіро, Асенсіо, Вінісіус, Бензема.

15 лютого, вівторок

«ПСЖ» – «Реал Мадрид»
Париж. «Парк-де-Пренс». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Зробити ставку Зробити ставку
Зробити ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.95
  • 3.80
  • 3.50
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.06
  • 3.88
  • 3.66
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
K_Sarioglo@i.ua
Реал виграє 2-1 в гостях і стільки ж вдома, переоцененный гном- давай до свидания!
Oliynuk_sport
Супер матч, Мбаппе, Мессі проти Вінісіус, Бензема, лідер чемпіонату Франції проти лідера чемпіонату Іспанії. Прогноз 3:1
bzzzzzz
странная логика какаято. У реала 1 победа в 4 матчах, у псж - 3 победы, но почему то именно реал "сейчас на хорошем ходу".
А вопще и те, и те далеки от идеала. Но Реал уж точно ничем не впечетляет, чтобы их к таким явным фаворитам заносить.
Barsa_che
Победит ПСЖ 3:1. Месси забьет.
Barsa_che
3:1 ПСЖ выиграет.
Saar
Автор противоріче сам собі, остання фраза:"а. «Мадрид» смотрится более сыгранной командой, способен сыграть остро, грамотно и добыть нужный результат. Скорее всего, на «Парк де Пренс» будет ничья"..