Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 лютого 2022, 20:48
3974
4

Спортінг – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Зінченко може отримати шанс у статусній грі

| Оновлено 15 лютого 2022, 20:48
3974
4
Спортінг – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 15 лютого, у Лісабоні на стадіоні «Жозе Альваладе» відбудеться перший матч Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють місцевий «Спортінг» та англійський «Манчестер Сіті». Стартовий свисток сербського рефері Срджана Йовановича з Белграда прозвучить о 22:00 за київським часом.

Спортінг


Чинні чемпіони Португалії цього сезону ризикують утратити свій почесний статус, тому просто зобов'язані отримати максимум користі від своєї участі у весняній частині єврокубків. Очевидно, що коли «леви» з боями виходили з групи, у якій були також незламний амстердамський «Аякс» і дортмундська «Боруссія», то сподівалися на більш удалий жереб, аніж той, який відбувся для них у результаті. Із великою ймовірністю, на одну португальську команду цього сезону єврокубків приблизно через місяць стане менше, проте все далеко не так однозначно, як може здатися на перший погляд.

Підопічні Рубена Аморіма продовжують іти у складі лідерської групи у національній першості, але минулими вихідними не зуміли на виїзді обіграти «Порту» (2:2). Очний поєдинок проти поточного лідера португальської Суперліги бачився чудовою можливістю скоротити дистанцію, але амбіції захисту титулу в результаті не були підтверджені. Для «Спортінга» за останній місяць це був далеко не перший матч, де довелося демонструвати характер – наприкінці січня команда виборола Кубок Ліги у дербі проти «Бенфіки» з українським форвардом Романом Яремчуком у складі (2:1). Якщо відкинути убік всі супутні факти, то дійсно статусних поєдинків у результаті 2022 року португальська команда мала більше, аніж явний фаворит пари.

Манчестер Сіті


Говорити зайвий раз про те, що з усіх можливостей футбольного сезону колектив Хосепа Гвардіоли в його нинішньому статусі цікавить лише перемога в Лізі чемпіонів УЄФА, зайвий раз не варто. «Містян» уже всією Прем'єр-лігою вітають із черговим чемпіонським титулом, залишаючи за собою лише право на прохання, щоб до кінця сезону вони хоч трохи зменшили темп для якоїсь, проте інтриги. Але «небесно-блакитні» в цьому питанні дуже вперті – команда з Манчестера трощить на своєму шляху кожного, хто там опиняється, і найближчим часом зупинятися точно не збирається.

Варто зазначити лише той факт, що востаннє «Сіті» програвав ще в останній день жовтня 2021 року, а «Крістал Пелас» став рідкісним колективом, який знайшов, що протиставити грізному опоненту. Із того часу пройшло вже 17 матчів на внутрішній арені, а поразок команда Гвардіоли більше не знала. Хіба що в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти РБ «Лейпциг» вона дозволила собі трохи взяти паузу (1:2), але на той момент картина в групі з «ПСЖ» та «Брюгге» була очевидною і без сторонньої допомоги.

Орієнтовні склади


«Спортінг»: Адан – Рейс, Нету, Феддаль, Інасіу, Есгайю – Браганса, Табата – Сантуш, Паулінью, Сарабія.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Зінченко, Діаш, Ляпорт, Канселу – Сілва, Родрі, де Брюйне – Стерлінг, Фоден, Родрі.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі зроблять ставку саме на домашню гру, але проти потужного суперника все одно не встоять. Нашою ставкою буде позиція – «Манчестер Сіті» переможе і не пропустить із коефіцієнтом 2.00 за лінією Parimatch.

15 лютого, вівторок

«Спортінг» – «Манчестер Сіті»
Лісабон. «Жозе Альваладе». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Срджан Йованович (Бєлград, Сербія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 02:22 0
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivan Vismutenko
Интересно будет вспомнить, кто такие этот Спортинг. Ворсклу в 2018 они разобрали легко. Но тут Ман Сити! И может быть Зинченко.