Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 лютого 2022, 00:26
1671
2

Манчестер Юнайтед – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команді Рангніка не доводиться нудьгувати в очікуванні свого матчу Ліги чемпіонів

| Оновлено 16 лютого 2022, 00:26
1671
2
Манчестер Юнайтед – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 15 лютого, у Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд» відбудеться матч вісімнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Манчестер Юнайтед» та «Брайтон». Стартовий свисток рефері Пітера Бенкса з Мерсисайда прозвучить о 22:15 за київським часом.

Манчестер Юнайтед


Є великі сумніви щодо необхідності розмірковувати над тим, що футболісти «Манчестер Юнайтед» хотіли б спостерігати у прямому ефірі, як їхні сусіди по місту стартують у раунді плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА. Та й не доведеться колективу Ральфа Рангніка цим займатися, оскільки саме посеред поточного тижня в розкладі АПЛ зарезервовано слот для проведення раніше не зіграних з певних причин поєдинків. У «Червоних дияволів» власне й наявний один такий боржок – домашня гра проти «Брайтона», яка в нормі мала бути зіграна ще в середині грудня, але тоді багато команд були певною мірою не в кондиції.

Інше питання, чи комфортно саме зараз «Манчестер Юнайтед» проводити гру проти такого неприємного суперника, яким є «чайки» цього сезону? Тут ствердно сказати буде досить складно. Команді Рангніка потрібні перемоги вже зараз – це все, що можна сказати після цієї «фантастичної» серії з трьох попередніх поєдинків, коли «Червоні дияволи» у перших таймах радували своїх шанувальників голами, а після перерви «зливали» гру до нічийного результату в основний час. На тлі таких досягнень не важко уявити, у якому психологічному стані зараз колектив, тому чим раніше невдала смуга перерветься, тим краще.

Брайтон


Відразу варто зазначити, що «Брайтон» – не найкращий суперник для того, щоб завершувати матчем проти нього якісь серії. Підопічні Грема Поттера вже відбирали очки двічі за короткий період у лондонського «Челсі» та «Лестера» (усі три матчі – 1:1), і всі ці результати були здобуті за останні два місяці. Із найсвіжіших у пам'яті виокремимо виліт із Кубка Англії за підсумками матчу проти «Тоттенхема» (1:3), а також успіх на минулих вихідних проти «Вотфорда» (2:0). В АПЛ «чайки» йдуть без поразок уже вісім матчів поспіль, тому цього суперника недооцінювати нікому не варто.

«Ліверпуль» (2:2) раніше вже наступав на подібні граблі, та й «Вест Хем» (1:1) і «Арсенал» (0:0) точно не дадуть збрехати про протилежне. Лише чемпіони країни, «Манчестер Сіті», пройшли випробування «Брайтоном» із збереженням почуття власної гідності (4:1). Загалом тенденція цілком очевидна – команда Поттера не знає визначень «фаворит/аутсайдер», тому не відштовхується від вивісок своїх матчів. І якщо на початку сезону ми бачили певне буксування у її виконанні, то зараз ситуація докорінно змінилася.

Орієнтовні склади


«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Шоу, Магуайр, Варан, Далот – Мактоміней, Погба – Санчо, Фернандеш, Рашфорд – Роналду.

«Брайтон»: Санчес – Кукурелья, Данк, Вебстер, Велтман, Лемпті – Лаллана, Модер, Гросс – Мопе, Біссума.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку футболісти господарі повинні спробувати порушити тенденцію, що склалася. Нашою ставкою буде позиція – «Манчестер Юнайтед» ІТБ 1.5 з коефіцієнтом 1.89 за лінією Parimatch.

15 лютого, вівторок

«Манчестер Юнайтед» – «Брайтон»
Манчестер. «Олд Траффорд». 22:15
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбітр: Пітер Бенкс (Мерсисайд, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Askaron
1:1? Уже не хватает ни сил ни терпения "это" смотреть.
Shurik1977
Шо за физрук великий клуб тренерует?