Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2022, 16:31
12357
11

Екс-тренер академії Динамо: «Україна – дуже дивна та складна країна»

Іспанець зізнався, що йому порадили евакуювати членів сім'ї

| Оновлено 14 лютого 2022, 16:31
12357
11
Екс-тренер академії Динамо: «Україна – дуже дивна та складна країна»
ФК Динамо. Рамон Катала

Колишній тренер академії «Динамо» іспанець Рамон Катала розповів, що дипломати порадили йому вивести членів сім'ї з України на тлі ймовірності вторгнення регулярної армії РФ.

«Я розмовляв із людьми, пов'язаними з посольством в Україні, і вони думають, що нічого не станеться, але завжди існує ймовірність протилежного. Українці перебувають у цій ситуації вже давно, але за останні кілька тижнів вона значно погіршилась. На кордонах багато переміщень військ, і є занепокоєння. Мені порадили вивезти членів сім'ї і я зроблю це завтра».

«Україна – дуже дивна та складна країна. У них два абсолютно різні менталітети – український та російський. Я сказав би, десь 50 на 50. Це дуже складна проблема для вирішення. У київському «Динамо» були тренери, які розмовляли російською, а інші – українською, але вони непогано ладнали один з одним», - зазначив Катала.

Рамон Катала працював тренером академії «Динамо» з 2019 по 2021 роки. Наразі він обіймає посаду технічного директора Федерації футболу Лівії.

Оцініть матеріал
(112)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 4
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Клопп може повернутися в Боруссію Дортмунд
Футбол | 02 травня 2024, 22:26 4
Клопп може повернутися в Боруссію Дортмунд

Тренер «Ліверпуля» може обійняти керівну посаду в німецькому клубі

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PFCLviv
Іспанія дуже дивна країна! Там одні говорять іспанською, а другі каталонською! Але якось ладять одне з одним!
Standard
Що тут дивного. Московити так шосту частину суші окупували.
Винищують геноцидом чужі народи, залишають там свої личинки, а потім йдуть їх "визволяти".
S&L
Мовного бар'єру не має и не должно быть. За исключением: теле, радіо, мас. медіа, державні структури, і т. д, де єдина мова - державна, тобіш українська. А общатся можно на любом доступном для понимания языке. К сожалению есть не поодинокие случаи как дискриминации так и спекуляции на этом же. Многие убеждения, предрасудки, которые ещё называют принципами, ничто иное как мусор в голове. Много примеров, приведу несколько из материалов, интервью, что побывали на этом сайте. Пример: нельзя назвать чёрного парня чёрным, хотя как же тогда переводится и кто имеется ввиду (Black lives matter), я не поведу своего сына на фильм ибо как объяснить что там целуются дяди - эти радужные против моей вери, будь собой говори на том або іншій мові, якщо говорити взагалі суржиком - неук))) Мы удивляемся по каким пещерным* принципам живёт талибан*, хотя можно провести паралель - ментальность умов сознательных граждан разных слоев населения, это таже пещерность, глупость. В развитых странах всеравно: какого ты цвета кожи, вероисповедания, на каком языке и как говоришь, с кем спишь и т. д, это лишь малый перечень. Потому многие иностранцы что приезжают думают что мы отсталая страна третьего мира, и если посмотреть на картину в целом.... Дело не только в хороших и плохих политиках, в экономическом уровне жизни, в военной ситуации и т. д. Ментальность, уровень образования граждан и это не наличие нескольких дипломов.
Maksym Ustiak
Так, він правий. В Україні мільйони потомків завезених або силоміць русифікованих людей.
На виправлення цієї культурної катастрофи потрібні десятиліття. Головне - не бути толерантним в цьому питанні.
potemkin78
В развитых странах всеравно: какого ты цвета кожи, вероисповедания, на каком языке и как говоришь, с кем спишь и т. д, это лишь малый перечень. - чяво? это у нас заставляют встовать на колени перед афро? это у нас заставляют чтоб в кино были и афро и лесби и геи и азиаты? это у нас гнобят Роулинг за то что она высказала своё мнение об трансах?
S&L
Ярким примером в универсальности языка и взаимопонимания, выступает такая отрасль как строительство, у рабочих свой собственный язык и названия предметов что окружают))) Вспоминаются слова Брюс Ульиса с фильма "П'ятий елемент" (в укр. перекладі) - "головне знати дві мови: рідну і матюки"))))
potemkin78
вот щаз и определяется у кого есть хоть что-то в штанах
Trollface
Таких Катал в 90-е опускали сразу.