Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Біатлон
| Оновлено 13 лютого 2022, 13:56
1759
0

Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «У Юлі були сили боротися за медаль»

Наставник збірної України – про жіноче переслідування

| Оновлено 13 лютого 2022, 13:56
1759
0
Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «У Юлі були сили боротися за медаль»

Головний тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець прокоментував виступ команди у переслідуванні на Олімпіаді-2022:

«Звичайно, у Юлі були сили боротися за медаль, вона постійно наздоганяла. Лижі сьогодні були середні, не екстра-класу, на спусках це було особливо видно. Але на підйомах працювала добре, лижі були слизькі, могла триматися за Еберг, усіх наздоганяла. Останній рубіж... не знаю, можливо ризикнула, я з нею ще не розмовляв, але вона двічі промазала, а в біатлоні це не прощається. Але все одно має бути гордість, що є одна українська спортсменка, яка у кожній гонці може боротися за медалі. Поки не пішло, є ще шанс у мас-старті, будемо спокійно працювати далі.

Настя молодець - вона швидко стріляла і закривала мішені. Навіть із промахами вона тримала позицію, яка була – на фініші вона 25. Рухалася добре, але спочатку трохи важко почала. Тут висота, можливо, трохи перебрала на першому колі, але потім тримала ритм. Два рази у топ-25 після того, як приїхала сюди як резервна спортсменка – це супер.

Іра намазала. Вже вранці вона сказала, що не почуває себе добре, але пробігла, спробувала. Закрила б нулі – піднімалася, а так просто закінчила олімпійський персьют.

Дуже складно буде підготувати Олену на нормальний рівень, на хороший – взагалі ні. Ми сподіваємось, що вона зможе відчути себе настільки добре, що зможе пробігти. Мріяти не треба, дива не буде – це висота. Ці 10 днів вона жила нижче на 400 метрів, і коли піднялася - відразу відчулася різниця. Якщо станеться диво - стартуватиме, сподіватимемося».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.