Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 грудня 2023, 01:10
1769
0

БЛАВАЦЬКИЙ: «Коноплянка може стати улюбленцем уболівальників Краковії»

Фахівець поділився своєю думкою про переїзд українця до Польщі

| Оновлено 18 грудня 2023, 01:10
1769
0
БЛАВАЦЬКИЙ: «Коноплянка може стати улюбленцем уболівальників Краковії»
cracovia.pl

Головний тренер «Ужгорода» Богдан Блавацький, який багато років очолював польські команди, розповів, чи зуміє Євген Коноплянка опинитися на виду в елітному дивізіоні сусідньої країни.

«Для Коноплянки прикладом має служити німецький футболіст польського походження 36-річний Лукаш Подольськи. Він вирішив закінчувати свою футбольну кар'єру в польському «Гурніку» із Забже і справляє сильне враження. Я не володію інформацією, скільки ще збирається грати Коноплянка, але він, на мій погляд, не прогадав, вирішивши переїхати до Польщі.

По-перше, його нова команда – з Кракова – старовинного, гарного міста, в якому дуже сприятливі умови для проживання. По-друге, це футбольне місто, дербі між «Краковією» та ще одним місцевим клубом – «Віслою», завжди викликає величезний інтерес. По-третє, рівень польської Екстракляси зростає насамперед завдяки вдосконаленню клубної інфраструктури. На мій погляд, якщо Коноплянка заграє, як у свої найкращі роки, то цілком може вже наступного сезону перейти до більш іменитої команди. Також важливо, що поєдинки в Екстраклясі відвідує багато вболівальників і вони просто не дозволять відбувати номер. Коноплянка може швидко стати їхнім улюбленцем з його філігранною технікою та добре поставленим ударом. Тільки треба дуже постаратися.

До речі, не виключено, що ініціатором переходу Коноплянки був президент ФК «Краковія» Януш Філіпяк – професор, успішний підприємець, один із найбагатших людей Польщі, який відомий своїми нестандартними рішеннями. І йому не складе особливих труднощів забезпечити Коноплянку високою зарплатою та бонусами. Втім, Євген за свою кар'єру і так став заможною людиною і тому може зосередитись лише на футболі. Тим більше, що найнеобхіднішим для нього сьогодні – ігровою практикою він у «Краковії» буде забезпечений».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України
Футбол | 02 травня 2024, 14:36 10
Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.