Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 13 лютого 2022, 20:10
2775
1

Аталанта – Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч чемпіонату Італії

| Оновлено 13 лютого 2022, 20:10
2775
1
Аталанта – Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 25 туру італійської Серії А «Аталанта» – «Ювентус».

«Ювентус» 27 листопада минулого року в рамках першого кола Серії А програв 0:1 «Аталанті», за яку забив Дуван Сапата. З того часу імениті туринці саме в Серії А нікому не поступалися.

Напередодні відбулися чвертьфінальні поєдинки Кубка Італії. Багато людей з футбольного світу і я зокрема бачили, що до півфіналу вийдуть «Аталанта» нашого Руслана Маліновського та «Ювентус», які розіграють путівку до фіналу. Але це футбол, і він завжди непередбачуваний. В обох матчах все вирішилося перед фінальним свистком. Автогол гравця «Сассуоло» та більярдний удар Ніколи Міленковича вивели у півфінал «Ювентус» та «Фірентину». Багато хто думав, що у півфіналі Кубка Італії зіграють «Аталанта» та «Ювентус», але бергамаски програли «Фіорентіні» (2:3), яка зустрінеться зі «Старою Синьйорою». Бергамаски тепер зосередяться на Серії А та Лізі Європи, де їм належить зіграти з «Олімпіакосом». До речі, у «Аталанти» надщільний та наднапружений графік. Після матчу з «Ювентусом» вони приймають удома «Олімпіакос». Через два дні на третій «Аталанта» зіграє у Флоренції з «Фіорентиною». Ще через три дні у них матч-відповідь з «Олімпіакосом». А потім 28 лютого бергамаски грають із «Сампдорією». Ого! П'ять ігор за два тижні! А вони недавно ще на Кубок зіграли. Також є у команді травмовані. Тому є складнощі у «Аталанти».

Бергамаски попереднього разу перемагали ще місяць тому у матчі з «Венецією» на Кубок Італії (2:0). Після цього були нульові нічиї з «Інтером» та «Лаціо», а також домашні поразки від «Кальярі» (1:2) та «Фіорентини» (2:3). Дивлячись на цю картину, ви можете добре відчути настрій Аталанти перед надважливим матчем з Ювентусом. Взимку атакуючий потенціал команди з Бергамо посилив гравець збірної Кот-д’Івуару Жеремі Бога, яким хотів посилитись і наш донецький «Шахтар». А гравець збірної Німеччини Робін Госенс перейшов до «Інтеру» на правах оренди.

У «Ювентуса» у січні значно більше відбулося кадрових змін. Уругваєць Бентанкур і швед Кулушевськи перейшли в «Тоттенхем». На правах оренди в Рейнджерс перейшов Ремзі. Кріштіану Роналду покликаний замінити сербський талант Душан Влахович, якого туринці купили за 75 млн євро у «Фіорентини». На мій погляд, це дуже гарне, своєчасне та точкове придбання. Це правильні інвестиції «Ювентуса», який посилився 22-річним футболістом, який стрімко прогресував. Також «Юве» посилився швейцарцем Денисом Закарією. Обидва гравці реально посилять атакуючий потенціал «Старої Сіньйори». Вони його вже посилили – Влахович та Закарія забили «Вероні», що дозволило туринцям перемогти 2:0. Зверніть увагу! Обидва новачки дуже високі. Їхній зріст не менше 190 см, що буде використано на стандартах. «Ювентус» реально став сильнішим, амбітнішим, агресивнішим в атаці. Це дозволить їм успішно виступати у всіх турнірах.

Творча, граюча «Аталанта» Гасперіні проти організовано-прагматичного «Ювентуса» Алегрі – це завжди дуже цікаво. Голи обов'язково будуть. І мені видається у цьому матчі велика ймовірність результативної нічиї», - сказав Грозний.

Матч «Аталанта» – «Ювентус» відбудеться 13 лютого. Початок зустрічі – о 21:45.

BETWINNER  
  • 2.95
  • 3.74
  • 2.76
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
1-2 в пользу гранда!