Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 лютого 2022, 15:16
1101
0

Бернлі – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Банда Клоппа продовжує гонитву за «Манчестер Сіті»

| Оновлено 13 лютого 2022, 15:16
1101
0
Бернлі – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/LFC

У неділю, 13 лютого, на стадіоні «Терф Мур» у Бернлі відбудеться матч 25-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Бернлі» прийме «Ліверпуль». Початок поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом. Розсудить зустріч Мартін Аткінсон.

«Бернлі»

 

«Бордові» відчайдушно борються за виживання. Поки що це у них виходить погано. На даний момент «Бернлі» займає останнє місце в турнірній таблиці. У активі команди 14 очок. Від рятівного, сімнадцятого місця підопічних Шона Дайча відокремлює чотири очки. Вся боротьба ще попереду, але треба набирати очки вже тут і зараз, інакше потім буде складно зберегти прописку в еліті.

Останні три гри «Бернлі» завершив унічию. Команда поділила бали з «Арсеналом», «Вотфордом» та «Манчестер Юнайтед». Безумовно, дві з цих нічиїх для «бордових» наче перемоги, оскільки відібрати очки у «Арсеналу» та «Манчестер Юнайтед» дорогого коштує. До цього була поразка від «Хаддерсфілда» в Кубку Англії. З Кубка англійської ліги «Бернлі» вилетів уже давно, поступившись «Тоттенему».

Шон Дайч не зможе розраховувати в цій грі на Матея Видру та Йоханна Гудмундссона. Також під питанням вихід на поле Чарлі Тейлора.

«Ліверпуль»

 

«Мерсисайдці» впевнено йдуть на другій позиції в турнірній таблиці чемпіонату Англії. «Червоні» мають у своєму активі 51 очко і відстають від лідируючого «Манчестер Сіті» на дев'ять балів, однак мають гру в запасі. Підопічним Юргена Клоппа вкрай важко наздогнати «містян», але це зробити ще реально. Команді з Ліверпуля в жодному разі не можна втрачати очки, і тоді боротьба за золоті медалі відновиться.

На даний момент у «Ліверпуля» серія з п'яти переможних матчів у всіх турнірах. Також команда вже 16 лютого має провести перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Інтера», тому у грі з «Бернлі» можлива ротація складу. «Ліверпуль» продовжує боротьбу за всі можливі трофеї. У фіналі Кубка англійської ліги мерсисайдці зіграють проти «Челсі», а у 1/8 фіналу Кубка Англії на них чекає поєдинок проти «Норвіча».

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 109 ігор, у тому числі 49 завершилися перемогами «Ліверпуля». «Бернлі» святкував успіх 34 рази. Ще 26 зустрічей завершилися внічию.

Поєдинок першого кола завершився впевненою перемогою «Ліверпуля». Голами відзначилися Діогу Жота та Садіо Мане.

Орієнтовні склади

«Бернлі»: Поп, Робертс, Тарковські, Мі, Пітерс, МакНіл, Вествуд, Браунхілл, Корне, Родрігес, Вегхорст.

«Ліверпуль»: Аліссон, Александр-Арнольд, Матіп, Ван Дейк, Робертсон, Алькантара, Фабіньо, Еліотт, Жота, Салах, Мане.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.28 по лінії Parimatch.

13 лютого, неділя

«Бернлі» – «Ліверпуль»
Бернлі. Стадіон «Терф Мур». 16:00
ТБ-трансляції в Україні немає
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.