Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 лютого 2022, 18:21
1451
0

Норвіч – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Аутсайдер, проти якого «Сіті» завжди буває важко у гостях

| Оновлено 16 лютого 2022, 18:21
1451
0
Норвіч – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 12 лютого, у Норвічі на стадіоні «Карроу Роуд» відбудеться матч 25 туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Норвіч» та «Манчестер Сіті». Стартовий свисток рефері Андре Маррінера з Бірмінгема прозвучить о 19:30 за київським часом.

Норвіч


Німецький наставник Даніель Фарке протягом більш ніж чотирьох років вів «канарок» до повернення в «еліту» англійського футболу і все заради того, щоб його виставили за двері вже після першої серії невдач у рамках АПЛ. «Норвіч» дійсно опустився досить низько в турнірній таблиці, і всього три тури тому мав навіть менше набраних очок, ніж «Бернлі», що вже говорить багато про що. Проте саме у матчах проти «Евертона» (2:1), «Вотфорда» (3:0) та «Крістал Пелас» (1:1) команда, тепер уже під керівництвом Діна Сміта, почала поступово оживати, набравши у підсумку за короткий відрізок майже половину від своїх залікових балів цього сезону.

Очевидно, що в найближчому майбутньому «Норвіч» має зібратися з силами і, можливо, знову забути на певний період про набрані очки. Приблизно до початку березня, коли страхітливі суперники в особі майбутнього «Сіті», «Ліверпуля» та гостьового «Саутгемптона» залишаться позаду, а на горизонті з'являться зустрічі проти «Брентфорда» та «Лідса». Очевидно, що списувати з рахунків жодну команду в зоні вильоту завчасно не варто, а «Норвіч» своїм прикладом лише доводить цей факт.

Манчестер Сіті


Щодо колективу Хосепа Гвардіоли, то «містянам» уже готові знову вручати чемпіонську корону, навіть незважаючи на відрив лишень у дев'ять очок від «Ліверпуля», за більшої кількості зіграних матчів, на поточному відрізку сезону. «Манчестер Сіті» просто дуже гарно виглядає останнім часом, а футбол у його виконанні викликає винятково позитивні враження. Навіть у невдалій гостьовій грі проти «Саутгемптона» (1:1), яка стала першою нагодою для втрати очок чинним чемпіоном із кінця жовтня минулого року.

«Містяни» вийшли з січневої паузи за допомогою перемог проти «Фулхема» у Кубку Англії (4:1) та «Брентфорда» у чемпіонаті (2:0), і вже поступово починають говорити про майбутній перший матч проти лісабонського «Спортінга» у Лізі чемпіонів УЄФА. Очікується, що ключову ставку «містяни» зроблять саме на гостьовий поєдинок у цій дуелі, тому що після нього у них у календарі серед суперників стоять «Тоттенхем», «Евертон» та «Манчестер Юнайтед» – матчі, де ніхто не може гарантувати набраних очок. Отже, і в майбутній грі «Сіті» оступатися не має наміру.

Орієнтовні склади


«Норвіч»: Ганн – Вільямс, Гібсон, Хенлі, Ааронс – Ліс-Мелоу, Маклін – Рашица, Плахета – Іда, Пуккі.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Діаш, Ляпорт, Вокер – де Брюйне, Родрі, Сілва – Стерлінг, Фоден, Марез.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку у гостей не повинно виникнути проблем із завоюванням трьох очок, але очікувати на розгром через невдалу статистику на цій арені в минулому не варто. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Норвіч» (+2.5) з коефіцієнтом 1.73 за лінією Parimatch.

12 лютого, субота

«Норвіч» – «Манчестер Сіті»
Норвіч. «Карроу Роуд». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбітр: Андре Маррінер (Бірмінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Подвійна несподіванка. Трамп та О'Салліван сенсаційно вибули в 1/4 фіналу
Снукер | 02 травня 2024, 15:50 2
Подвійна несподіванка. Трамп та О'Салліван сенсаційно вибули в 1/4 фіналу

Визначено півфіналістів чемпіонату світу 2024 зі снукеру в Шеффілді

Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»
Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0
Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.