Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 12 лютого 2022, 17:21
551
0

Вільярреал – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Час переривати п'ятирічну невдалу традицію?

| Оновлено 12 лютого 2022, 17:21
551
0
Вільярреал – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 12 лютого, у Мадриді на стадіоні «Естадіо де ла Сераміка» відбудеться матч 24 туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють «Вільярреал» та мадридський «Реал». Стартовий свисток арбітра Хосе Марії Санчеса Мартінеса з Лорки пролунає о 17:15 за київським часом.

Вільярреал


Тріумфатор минулого розіграшу Ліги Європи УЄФА розпочав сезон настільки невпевненим чином, що залишалося лише нарікати на похмілля від великого успіху. «Вільярреал» довгий час банально не міг зачепитися за набрані очки, допоки опоненти все вище і вище забиралися в турнірній таблиці, проте успіх у заключному поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА проти бергамаської «Аталанти» (3:2), після якого колектив Унаї Емері вийшов до плей-оф цього турніру, надихнув «жовту субмарину» настільки, що вона у прямому розумінні знесла всіх суперників на своєму шляху в заключному місяці 2021 року.

Проте, щорічний календар перевернув свою чергову сторінку, і «Вільярреал» опинився там, із чого все й починалося. Боротися у рідних стінах проти мадридського «Атлетіко» (2:2) довелося вже на тлі сенсаційного вильоту з Кубка Іспанії за підсумками матчу проти хіхонського «Спортінга» (1:2). І лише під кінець січня та супутню йому нетривалу міжнародну паузу вдалося здобути важливі перемоги над севільським «Бетисом» (2:0) та «Мальоркою» (3:0). У підсумку, «субмарина» зараз знаходиться біля порога єврокубків – шостий рядок – і в будь-який момент готова торпедувати позиції «Атлетико» і каталонської «Барселони».

Реал


Колективу Карло Анчелотті цього сезону теж непросто, проте це не заважає йому утримувати впевнене лідерство в національній першості. «Реал» у зимовий період вже навіть встиг обзавестися трофеєм, завоювавши Суперкубок країни у фінальному поєдинку проти «Атлетіка» (2:0). Проте, баски зробили вендетту вже зовсім скоро – «вершковим» довелося заплатити своїми перспективами у Кубку Іспанії (1:0), тому, як і «Вільярреал», «галактикос» до кінця сезону думатимуть лише про чемпіонат та Лігу чемпіонів УЄФА.

Треба сказати, що перспективи в останньому із двох вищезгаданих турнірів у «Реала» досить невизначені. Французький «Парі Сен-Жермен» уже завершує підготовку до матчу столиці у своєї країни проти іспанського гранда, який має стати своєрідним прев'ю до майбутнього трансферу Кіліана Мбаппе в стан команди Анчелотті. А у чемпіонаті між двома спареними поєдинками будуть ще ігри проти «Реала Сосьєдад» та «Райо Вальєкано», із якими у «Реала» існують непрості стосунки. Утім, куди гірше «галактикос» грають на «Сераміці», де вони не перемагали майже п'ять років.

Орієнтовні склади


«Вільярреал»: Рульї – Педраса, Торрес, Альбіоль, Фойт – Парехо, Капу – Чуквезе, Морено – Алькасер, Данжума.

«Реал»: Куртуа – Марсело, Алаба, Мілітао, Карвахаль – Модрич, Каземіро, Кроос – Вінісіус, Йовіч, Родріго.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі гості зможуть здобути стратегічно важливу для них перемогу, але витратять багато сил. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Реал» (0) з коефіцієнтом 1.94 за лінією Parimatch.

12 лютого, субота

«Вільярреал» – «Реал»
Вільяреал. «Естадіо де ла Сераміка». 17:15
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес (Лорка, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.