Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 лютого 2022, 18:55
135
0

Плюси та мінуси ставок на баскетбол у режимі live

Розбираємось у ставках на баскетбол у лайві режимі

| Оновлено 11 лютого 2022, 18:55
135
0
Плюси та мінуси ставок на баскетбол у режимі live

Баскетбол – найбільш видовищний вид спорту, особливо коли грають професіонали. Спостерігати за двобоями, де все дуже швидко може розвернутися на 180 градусів, завжди цікаво. А як щодо ставок, та ще й у режимі "live"? На це питання фахівці не дають прямої відповіді, але кажуть, що в такому варіанті розміщення парі на гру з корзинами та м'ячем є як позитивні, так і негативні моменти.

Що вважається плюсом у ставках на баскетбол онлайн у режимі "лайв"?

Гра сама по собі приваблива, вона не дарма вважається однією з найдинамічніших у світі видів спорту. У тому числі за розвитком подій можуть просто не встигати букмекери, і, стежачи за перебігом поєдинку та одночасно за лініями контори, можна зловити "валуйну" ставку. Крім того, все відбувається дуже швидко, адже в "лайві" зазвичай використовують події, що стосуються 1-ї чверті поєдинку. Тож за 15-20 хвилин буде розраховано Вашу ставку – можна виграти дуже швидко. Як, втім, і програти, тому використовують таку стратегію, як "наздогін". Взагалі, азартні гравці створили кілька цілком "робочих" варіантів стратегії ставок на баскетбол, так що це теж можна назвати плюсом: нічого нового і вигадувати не потрібно, просто раціонально використовувати те, що вже розробили. При цьому вибір ставок залишається дуже значним, особливо на ігри в рамках топ-турнірів, типу Євробаскету, НБА, Єдиної Ліги. Так що можна без особливих проблем знайти в цьому списку щось на власний смак.

Не позбавлені подібні ставки і мінусів

Не завжди можна знайти хорошу трансляцію, якщо справа стосується не топових баскетбольних дивізіонів. А НБА взагалі розігрується в Північній Америці, що, з урахуванням різниці в часових поясах, створює об'єктивну проблему для тих, хто віддає перевагу ставкам в режимі "live". Крім того, в основному грають "навздогін", в надії встигнути перекрити невдачі. Але, по-перше, ця стратегія при своїй простоті не ідеальна і часто підводить, призводячи до втрати банку. По-друге, у баскетбольних матчах лише 4 чверті. І далеко не завжди цього достатньо, щоб якась із ставок "навздогін" зайшла і компенсувала програші. І що тоді, переключатись на інший поєдинок? Проте його теж бажано подивитися перед парі, хоч би 1 чверть.

У будь-якому випадку, динамічна та цікава гра надає шанс на цьому заробити, а чи використовувати його, і як саме – вже особистий вибір кожного беттора.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.