Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 лютого 2022, 16:53
217
0

FIFA та ставки на нього

Ставки на кіберфутбол: на що слід звернути увагу

| Оновлено 11 лютого 2022, 16:53
217
0
FIFA та ставки на нього

Навіть ті, хто мало грає в комп'ютерні ігри, швидше за все знають, що таке FIFA. Спочатку спортивним симулятором, в результаті дітище Electronic Arts стало подією у світі комп'ютерних ігор, що має стабільну популярність. Зі стихійних змагань з мережі в результаті з'явилися турніри, в яких грають професійні гравці, де розігруються великі суми, і на які охоче беруть парі. Особливо це стало популярним за умов карантину, коли на довгий час реального футболу стало в рази менше.

Ставки у FIFA

Це симулятор футболу, тому не дивно, що в основі лінії ті самі основні групи ліній, що й у традиційному, повноцінному форматі. Насамперед запропоновано робити прогнози на результати, тобто на те, хто переможе (пам'ятаємо, що можливо і нічия). Але варто уважно вивчити регламент турніру та зрозуміти, чи передбачені овертайми та серії пенальті, і як трактують перемогу - загалом, або лише з приводу "регламентного" часу. Також приймають ставки на фори (звичайно ж як "плюсові", так і "мінусові"), але іноді під нею розуміли перевагу в партіях. Досить популярні тотали – ставки на кількість голів (у тому числі й індивідуальні щодо тієї чи іншої команди). Але варто пам'ятати, що у FIFA, як правило, голів більше, ніж у "традиційному" футболі, хоча час поєдинку набагато коротший. Ну і так далі - зі зростанням популярності гри та ставок на неї, перелік пропозицій у лінії зростає, особливо щодо топових турнірів.

Багато хто воліє ставити в режимі "Live"

Було б дивно, якби на ігри, що проводяться лише через комп'ютери, приймалися лише парі у рамках "прематч". Ті, хто організовує турніри, забезпечує їх трансляції, які приносять чималий дохід та мають серйозну аудиторію. Гравці ж, що ставлять на кіберфутбол, часто воліють розміщувати свої парі, спостерігаючи за тим, як грають суперники.

У беттінгу використовують 2 варіанти FIFA

Як правило, матчі проводять 2 кіберспортсмени-професіонали. Але також є режим симуляції гри, і на багатьох сайтах це використовують, транслюючи такі віртуальні поєдинки та пропонуючи ставити на них.

Важливо розуміти, що у кіберспортивному матчі головне

Це не повне повторення футболу. Не так важливо, за який клуб грають і чи є там у складі зірки. Все одно вибирають більш-менш рівні за потенціалом команди. Але ключовий фактор – індивідуальна майстерність геймерів. Отже, важливо більше знати, на що здатний цей конкретний кіберспортсмен.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.