Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 лютого 2022, 16:37
1336
1

Наполі – Інтер. Прогноз та анонс на матч Серії А

Лучано Спаллетті прийме свою колишню команду

| Оновлено 12 лютого 2022, 16:37
1336
1
Наполі – Інтер. Прогноз та анонс на матч Серії А
Getty Images/Global Images Ukraine

Центральний поєдинок 25-го туру Серії А відбудеться у суботу, 12 лютого у Неаполі: «Наполі» прийме «Інтер». Початок – о 19:00 за Києвом.

«Наполі»

Після бурхливого старту в сезоні Серії А «Наполі» втратив лідерство в турнірній таблиці, і зараз йде в гонці за Скудетто в ролі наздоганяючого. Календарний 2022 рік команда Лучано Спаллетті знову почала сильно: після нічиєї з «Ювентусом» було здобуто чотири перемоги поспіль: над «Болоньєю», «Сампдорією», «Салернітаною» та «Венецією».

Все це команди з другої половини чи навіть підвалу турнірної таблиці Серії А, тому говорити про якусь визначну форму команди Спаллетті не доводиться. Щодо кадрової ситуації, то «Наполі» у майбутньому матчі не зможе розраховувати на травмованих Ірвінга Лосано, Адама Унаса та Акселя Туанзебе.

«Інтер»

«Інтер» завдяки фантастичній формі у листопаді-грудні минулого року вирвався у лідери Серії А та створив собі 7-очковий запас над «Міланом» та «Наполі» у чемпіонській гонці. До того ж, у цей період помістилася і перемога 3:2 над «Наполі» у напруженому матчі першого кола. «Інтер» у тому матчі володів перевагою, але в результаті ледь не втратив перемогу наприкінці - врятував тільки блискучий Самір Ханданович.

Але у 2022 році перевага почала танути: спочатку перенесли матч із «Болоньєю», потім була нічия з «Аталантою». А у попередньому турі «Інтер» програв у міланському дербі: Олів'є Жиру раптово вдалося перевернути хід гри з ніг на голову під кінець другого тайму. Про якийсь серйозний ігровий спад «Інтера» говорити не варто, але поки що команда виглядає не так блискуче, як до новорічної паузи.

Зараз у «Інтера» дуже важкий графік: після дербі команда Сімоне Індзагі у Кубку Італії обіграла 2:0 «Рому», а після виїзду до Неаполя «нерадзуррі» проведуть перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти грізного «Ліверпуля». 4 такі матчі за 11 днів – дуже непросте випробування.

Кадрові проблеми «Інтер» теж має. Травмовані січневі новачки команди, Робін Госенс ​​та Феліпе Кайседо, а також форвард Хоакін Корреа. Комбо у основного захисника Алессандро Бастоні: він і травмований, і дискваліфікований на 2 матчі за образу арбітра в дербі, хоча «Інтер» збирається оскаржити це рішення.

Історія зустрічей

«Наполі» та «Інтер» зустрічалися між собою 170 разів. Перевага на боці «Інтера»: 78 перемог проти 51, ще 41 матч завершився внічию. Різниця голів - 262 - 195 на користь «нерадзуррі».

Прогноз на протистояння

Букмекери оцінюють шанси команд у майбутньому матчі як практично рівні, віддаючи «Інтеру» лише мінімальну перевагу. Ми ж вважаємо, що чемпіонам під силу як мінімум не програти у Неаполі. Наша ставка - Х2, коефіцієнт 1,44.

Орієнтовні склади

«Наполі»: Оспіна - Ді Лоренцо, Ррахмані, Жуан Жезус, Маріо Руй - Лоботка, Фабіан Руїс - Політано, Зеліньскі, Інсіньє - Осімхен

«Інтер»: Хандановіч – Д'Амброзіо, Де Врей, Шкріньяр – Дюмфріс, Барелла, Брозовіч, Чалханоглу, Перішич – Джеко, Санчес

12 лютого, субота

«Наполі» — «Інтер»
Неаполь. Стадіон ім. Дієго Марадони. 19:00
Пряма трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 2,77
  • 3,52
  • 2,55
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2,82
  • 3,60
  • 2,61
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Чому не вірять у Боруссію Д? Букмекери назвали фаворита Ліги чемпіонів
Футбол | 02 травня 2024, 07:35 0
Чому не вірять у Боруссію Д? Букмекери назвали фаворита Ліги чемпіонів

Головним претендентом на трофей залишається мадридський «Реал»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.