Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 лютого 2022, 22:01
840
0

Вулверхемптон - Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

У «канонірів» немає права на осічку у боротьбі за позицію у топ-4

| Оновлено 10 лютого 2022, 22:01
840
0
Вулверхемптон - Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 10 лютого, у Вулверхемптоні на стадіоні «Молинью» відбудеться матч 24 туру англійського чемпіонату, в якому «Вулверхемптон» прийме «Арсенал». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 21:45 за Києвом.

«Вулверхемптон»

 

Команда Бруну Лаже у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги посідає 8 місце, маючи відставання від «Арсеналу» у два пункти. «Вовки» у 21 матчі набрали 34 очки, здобувши 10 перемог, 4 рази зігравши внічию та програвши у 7-ми поєдинках.

Наразі «Вулверхемптон» має актуальну серію з п'яти матчів у чемпіонаті без поразок. На стику грудня та листопада у нього були поразки від «Ліверпуля» (0:1 вдома) та «Манчестер Сіті» (0:1 на виїзді), а далі відбулися 4 перемоги («Брайтон» – 1:0 у гостях, «Ман Юнайтед» – 1:0 на виїзді, «Саутгемптон» – 3:1 вдома, «Брентфорд» – 2:1 у гостях) та одна нічия («Челсі» – 0:0 на своєму полі).

Цю серію доповнила перемога у Кубку Англії над «Шеффілд Юнайтед» (3:0 вдома, 9 січня). Проте саме у кубковому турнірі минулого тижня «вовки» вперше з 11 грудня оступилися, програвши вдома 0:1 «Норвічу» (5 лютого) в 1/16 фіналу.

«Арсенал»

 

Підопічні Мікеля Артети у таблиці АПЛ знаходяться на 6 місці. В активі у них 36 пунктів після 21 поєдинку (11 перемог, 3 нічиї, 7 поразок).

У двох крайніх матчах у чемпіонаті Англії «Арсенал» залишився без перемог, програвши вдома 1:2 «Манчестер Сіті» та поділивши на своєму полі очки з «Бернлі» (0:0). Така невдала серія відбулася у команди після чотирьох поспіль перемог.

Втім, на сьогодні «каноніри» у всіх турнірах не можуть здобути перемогу ось вже у п'яти матчах. Після згаданої поразки від «містян» вони програли у Кубку Англії «Ноттінгем Форест» (0:1), поступилися «Ліверпулю» за сумою двох зустрічей у півфіналі Кубка англійської ліги (0:0 у Ліверпулі та 0:2 у Лондоні). Ну, а далі відбулася нічия у матчі з «Бернлі», про яку також вже йшлося.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Арсенал» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 із коефіцієнтом 2.26 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Вулверхемптон»: Са - Сесс, Коуді, Кілман, Семеду, Рубен Невеш, Моутінью, Маркал, Трінкау, Поденсе, Хіменес.

«Арсенал»: Ремсдейл - Соареш, Вайт, Габріель, Тірні, Парті, Джака, Сака, Едегор, Мартінеллі, Лаказетт.

10 лютого, четвер

«Вулверхемптон» - «Арсенал»
Вулверхемптон. Стадіон «Молинью». 21:45
ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 0:1

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.