Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Клубный чемпіонат світу
| Оновлено 13 лютого 2022, 18:43
2834
0

Реванш в UFC, битва лідерів в Італії. Що дивитися у вихідні

Продовжуємо стежити за олімпійськими стартами, повболіваємо за «Галичанку» в єврокубку

| Оновлено 13 лютого 2022, 18:43
2834
0
Реванш в UFC, битва лідерів в Італії. Що дивитися у вихідні
Getty Images/Global Images Ukraine

Пропонуємо ознайомитись із найцікавішими подіями, які відбудуться 12 – 13 лютого.

12 лютого

Зимова Олімпіада

ТБ-трансляція – UA: Перший

Getty Images/Global Images Ukraine. Олександра Назарова та Максим Нікітін (Україна)

У суботу на Олімпіаді в Пекіні буде розіграно шість комплектів медалей. Це чоловічий спринт у біатлоні, чоловіча гонка на 500 метрів у ковзанярському спорті, жіноча естафета у лижних перегонах, стрибки з трампліну (чоловіча індивідуальна першість, великий трамплін), скелетон (жінки) та сноуборд-крос (змішані команди). Цього дня бобслеїсти проведуть тренувальні заїзди. Уболівальники побачать матчі з керлінгу та хокею, а також танці на льоду (ритм-танець).

Футбол. Челсі – Палмейрас

Час – 18.30.

У фінал клубного чемпіонату світу, що проходить в ОАЕ, вийшли переможець Ліги чемпіонів лондонський «Челсі» та володар Кубка Лібертадорес бразильський «Палмейрас». Обидві команди стартували на турнірі з півфінальної стадії. «Сині» з мінімальним рахунком обіграли саудівський «Аль-Хіляль» (єдиний гол забив Ромелу Лукаку), а «Палмейрас» розібрався з єгипетським «Аль-Ахлі» (2:0).

Футбол. Наполі – Інтер

Час – 19.00, ТБ-трансляція – Megogo

Getty Images/Global Images Ukraine

Минулого туру італійської Серії А «Інтер» вперше з жовтня минулого року зазнав поразки у національному чемпіонаті. Перемога «Мілана» у протистоянні з «нерадзурі» загострила ситуацію в контексті боротьби за Скудетто. «Інтер» все ще очолює турнірну таблицю, але «Мілан» і «Наполі» відстають від команди Сімоне Індзагі на одне очко. І вже в суботу неаполітанці намагатимуться виграти лобове протистояння у «чорно-синіх». Щоправда, в останніх п'яти очних зустрічах чемпіонату з «Інтером» неаполітанці не змогли здобути перемоги (4 поразки та нічия).

13 лютого

UFC. Ісраель Адесанья – Роберт Віттакер

Орієнтовний час – 06:30, ТБ-трансляція – Setanta Sports

У ніч із 12 на 13 лютого у Х'юстоні на арені «Тойота-центр» відбудеться турнір UFC 271, головним івентом якого стане бій-реванш. У 2019-му Адесанья у другому раунді нокаутував Віттакера, завоювавши титул чемпіона UFC у середній вазі. Після тієї поразки Віттакер здобув три перемоги, і тепер австралієць має намір повернути собі чемпіонський пояс. Адесанья у березні минулого року замахнувся на титул напівважкої ваги, але програв у бою з Яном Блаховичем. Ця поразка стала першою для «Ізі» в ММА./

Зимова Олімпіада

ТБ-трансляція – UA: Перший

Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю на Олімпійських іграх буде розіграно сім комплектів медалей. У біатлоні відбудуться жіночі та чоловічі гонки переслідування, гірськолижники змагатимуться у гігантському слаломі, жінки проведуть фінальну гонку на 500-метрівці у ковзанярському спорті. У лижних перегонах відбудеться чоловіча естафета, а у шорт-треку пройдуть два фінали: жіноча естафета на 3000 метрів і гонка на 500 метрів у чоловіків. У фрістайлі жінки проведуть кваліфікацію у двох дисциплінах – слоупстайл і акробатика. Два заїзди проведуть бобслеїстки (монобоб). У чоловічому хокейному турнірі відбудуться чотири зустрічі: особливий інтерес викликає протистояння Фінляндія – Швеція.

Гандбол. Галичанка – Н71 Матч не відбудеться

Час – 14:00

Львівський клуб проведе перший матч у рамках 1/4 фіналу Європейського кубка ЄГФ. На шляху до чвертьфіналу львів'янки пройшли чеський «Годонін» (22:11 і 26:16), словацьку «Ювенту» (27:22 і 18:22) та італійський «Бріксен Сюдіроль» (36:29, 10:0 – техн. перемога). Минулого року львів'янки не зуміли подолати саме чвертьфінальну стадію, програвши за сумою двох матчів іспанському «Атлетіко Гуардес». Тепер «Галичанці» протистоятиме дебютант турніру – Н71 (Фарерські острови). Зустріч у відповідь відбудеться 20-го лютого.

Футбол. Еспаньол – Барселона

Час – 22:00, ТБ-трансляція – Megogo

У неділю відбудеться каталонське дербі. «Барселона» йде із семиматчевою безпрограшною серією: у минулому турі «блаугранас» обіграли «Атлетіко» та обійшли «матрацників» у турнірній таблиці. «Еспаньйол» у попередніх чотирьох матчах зумів завоювати лише одне очко. «Папуги» мають невдалу серію протистоянь із «Барселоною»: остання перемога «Еспаньола» над «блаугранас» була зафіксована у 2009 році.

Футбол. Наші у топ-чемпіонатах

12 лютого

Евертон – Лідс

Час – 17:00, ТБ-трансляція – Setanta Sports

«Евертон» Віталія Миколенка проведе черговий матч Англійської Прем'єр-ліги. Щоправда, український захисник не зможе допомогти своїм партнерам через коронавірусну інфекцію. «Евертон» з жовтня минулого року здобув лише одну перемогу в чемпіонаті.

Норвіч – Манчестер Сіті

Час – 19.30, ТБ-трансляція – Setanta Sports

Getty Images/Global Images Ukraine

«Манчестер Сіті», за який виступає Олександр Зінченко, на виїзді зіграє з «Норвічем». У мід-вік манчестерський клуб обіграв «Брентфорд», а українець всю зустріч просидів на лаві запасних. Команда Хосепа Гвардіоли лідирує у турнірній таблиці, на 12 очок випереджаючи найближчого переслідувача. У попередніх чотирнадцяти зустрічах «містяни» втратили лише два очки, зігравши внічию з «Саутгемптоном».

Вільярреал – Реал Мадрид

Час – 17:15, ТБ-трансляція – Megogo

Мадридський «Реал» лідирує у турнірній таблиці Ла Ліги. Українські вболівальники з нетерпінням чекають на дебют в іспанському вищому дивізіоні Андрія Луніна, але поки Тібо Куртуа не дозволяє засумніватися у своїй кваліфікації. Український голкіпер займав місце у воротах мадридського клубу лише у матчах Кубка Іспанії. Але й там українець цього сезону вже не зіграє, адже мадридці тиждень тому в 1/4 фіналу програли «Атлетіку» (ворота захищав Куртуа). Ще одним суперником «галактикос» стане «Вільярреал».

13 лютого

Мілан – Сампдорія

Час – 13.30, ТБ-трансляція – Megogo

Getty Images/Global Images Ukraine

Дебют Владислава Супряги у «Сампдорії» вдалим, на жаль, назвати не можна. Форвард вийшов на заміну у першому таймі, а у другому і сам був замінений. Сподіватимемося, українець ще отримає шанс зарекомендувати себе і сповна ним скористається. Можливо, це відбудеться у поєдинку «Сампи» проти «Мілана». Минулого туру чемпіонату команда Марко Джампаоло перервала свою шестиматчеву безвиграшну серію, розгромивши «Сассуоло».

Лестер – Вест Хем

Час – 18:30, ТБ-трансляція – Setanta Sports

«Вест Хем» Андрія Ярмоленка зіграє на виїзді з «Лестером». Українець, на жаль, не отримує багато ігрового часу у своєму клубі. Тиждень тому Ярмоленко провів на полі 120 хвилин у кубковому матчі проти «Кіддермінстера», а наступний поєдинок проти «Вотфорда» провів у запасі. До ігрових неприємностей українця додалися звинувачення у порушенні правил Футбольної асоціації Англії. На даний момент «Вест Хем» посідає четверте місце турнірної таблиці АПЛ.

Аталанта – Ювентус

Час – 21:45, ТБ-трансляція – Megogo

Бергамський клуб, за який виступає Руслан Маліновський, проводить невдалу серію. В останніх шести матчах чемпіонату «Аталанта» здобула лише одну перемогу. Минулого мік-уїку «Богиня» вилетіла з Кубка Італії, у драматичній боротьбі програвши «Фіорентині» з рахунком 2:3. Маліновський вийшов у стартовому складі та був замінений на 74-й хвилині. У турнірній таблиці Серії А «Ювентус» і «Аталанта» знаходяться на сусідніх позиціях: «чорно-білі» випереджають бергамців на два очки.

«Спеція», за яку виступає Віктор Коваленко, у понеділок на своєму полі зіграє із «Фіорентиною».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.