Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Біатлон
|
9767
33

Валентина СЕМЕРЕНКО: «Даю шанс молодим виявити себе»

Українська біатлоністка – про припинення виступів на Олімпіаді-2022

Валентина СЕМЕРЕНКО: «Даю шанс молодим виявити себе»
Getty Images/Global Images Ukraine. Валентина Семеренко

Українська біатлоністка Валентина Семеренко прокоментувала дострокове завершення виступів на Олімпіаді-2022:

«Напишу коротко. Всі знають, що спорт – це здоров’я. Здоровий спосіб життя, правильне та збалансоване харчування, нормальний сон. Все це сприяє зміцненню організму. Але цього таки не достатньо, щоб по-справжньому досягти гармонії в спорті.

Біатлон – не просто моє життя, моя душа. Адже це надзвичайний прилив енергії, яка наповнює кожну клітину організму, змушує по-іншому дивитись на звичні речі, радіти кожному новому дню. Той, хто не займається спортом, ніколи не зрозуміє ту радість та приємну важкість в м’язах, яка виникає після тренування. А бажання щоденних тренувань може зрівнятись хіба що зі спрагою.

Я робила і роблю все можливе та неможливе, щоб отримувати задоволення від улюбленої роботи. Але мій організм дав збій, що змусило мене залишити Олімпійські ігри. Я довго думала і даю шанс молодим проявити себе на старті. Всі ж так цього хотіли!

Щасливі ті, хто присвятив себе спорту та несе горде звання спортсмена крізь все життя. Спорт – основа життя, адже так говорять: «Рух – це життя!» Всім висловлюю подяку за підтримку, будьте здорові».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 45
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
scout1202
Шанс молодим напевно потрібно давати на початку олімпійського циклу, а не після очікуваного провалу..
Odin
Блин. Да достали вы со своим «дайте шанс молодым». Как будто эти «молодые» в подвале сидят и их на трассы не пускают. Эти молодые по спортивному принципу уступают этим «пенсионеркам». Молодых возят и на этапы Кубка мира и на этапы кубка ИБУ. И на внутренних стартах уступают. По спортивному принципу уступают. Вон та же «молодая» Настя уже весь цикл в основной обойме и что? Скорости как не было, так и нет. Кого вместо этих «пенсионерок» нужно было готовить под ОИ? Рассказову, Бех, Кривонос ? Не волнуйтесь, сейчас закончат сёстры, Груша, может Джима психанет. Тогда посмотрите в сезоне на молодых.
Можно сколько угодно рассуждать о том, что если бы молодым давали шанс и доверяли, то они бы росли и развивались. Но это все фантазии и домыслы. А факты таковы, что они не выигрывают конкуренцию у 35-летних «пенсионерок».
Доброгорский Юрий
С "барского плеча", вот держите... Но только ради молодых...
Я очень уважаю достижения Вали но такая "подача" происходящего - неуважение в первую очередь к болельщикам...
KIEWADIM
Валя, спасибо за все! Надеюсь мы тебя не потеряем, возможно в будущем стоит перейти на тренерскую деятельность, ведь нормальных тренеров ой как не хватает в отечественном биатлоне.
Вася Чіпа
В нас 90%збірної- баласт. Для 'чого везти туристів? Скільки бабла держава витратила за цей цикл, а де віддача? Краще ці гроші пустити на масовий спорт.
alekos59
Она ещё и троллит всех нормальных болельщиков и молодых! Она дает шанс видите ли! Уходить надо было после предыдущей олимпиады, а не кататься занимая чужое место и тратя наши время и деньги! А сейчас осталось вместо благодарности только чувство зла и брезгливости. Это кстати относится и функционерам типа коммерс бубка, непонятно про что брынзак и министр русофил гутцайт !!!
nick07
"Я довго думала і даю шанс молодим проявити себе на старті. Всі ж так цього хотіли!" - **я, ну от нафіга таке писати? вкотре підтверджуються чутки про психологічну нестабільність Семиренко.
Так Ти топ-спортсменка, олімпійська чемпіонка, дійсно на Олімпіаду відібралась за спортивним принципом, але... на Олімпіаді Ти ж обісралась, ну так не кидайся какашками в іншим, а просто подякуй і гідно піди.
u6464u
этот монолог больше похож на издевательство над болельщиками, даю шанс, иди ты с такими шансами лесом, уходить надо было года три назад, а не тогда когда обляпалась с ног по самую голову,колхозница.
Artemkuz
Неправильно написано!
Я обосралась на этих ОИ, поэтому Валю домой, чтобы с меня не угарали с дальнейших стартов.
Зеленский, обратите внимание куда тратятся бюджетные деньги страны!
Если бы она поехала за свои кровные, то асфальт, точнее снег грызла на дистанции, а так!!!!!!!!!!!!!!!!
P.s. неужели по тренировкам, по настрою, по характеру, по психологии не видно, что спортсмен не готов к выступлениям на таком уровне!
Руслан Кириченко
Вобще из ума выжила на старости лет, такое утверждать!
oldman
За золото в Сочі вона і кожна з дівчат мають право говорити те, що вважають за потрібне.
А знавцям рекомендую поцікавитись справами у спорті перед тим, як критикувати спортсменів. Порівняти, наприклад, з іншими країнами.
Валентина ще скромно себе веди, не виносячи на публіку деякі нюанси.
Денис Kach
Прохфесор, спасибо за лекцию про спорт.
NM16071
Наші спорстмени скаржаться. що ми щемимо їх. Але це вже занадто, поїхала на Олімпіаду, здохла, і каже:: даю можливість молодим. Ха. Ха Ха. Треба було ще пів року тому дати можливість молодим тренуватися в добрих умовах. набувати досвіду. А не тепер давати дорогу молодим. А потім скаржаться. що ми щемимо їх. Якщо юу мене були перспективи бути на Олімпіаді 50-якоюсь, не позлрилсаь би і не їхала. хай краще 17-річна Меркушина (молодша) приде 50-якоюсь, а не 36-річна Семеренко.
potemkin78
обычно перед стартами едут и тестируют трассу. почему этого не было сделано сейчас?
Vbolivalnyk-Peter
Яка ти великодушна, Валю. Аж гидко!!!! Ти би краще мовчала... Не твоя, наразі, прерогатива комусь давати шанс (і зрештою про це слід заявляти перед, а не посередині змагань, в іншій країні в умовах тотальної боротьби з КОВІДом)! А так ти просто підставила усю команду.
alekos59
Она ещё и троллит всех нормальных болельщиков и молодых! Она дает шанс видите ли! Уходить надо было после предыдущей олимпиады, а не кататься занимая чужое место и тратя наши время и деньги! А сейчас осталось вместо благодарности только чувство зла и брезгливости. Это кстати относится и функционерам типа коммерс бубка, непонятно про что брынзак и министр русофил гутцайт !!!
Grigorio666
Дві сестри Семеренко давно вже мали б покинути біатлон, вони вже своє щастя в мішочку мали, НІ ЩОБ ВІДРАЗУ ПЕРЕД ОЛІМПІАДОЮ ЗНЯТИСЯ ЗІ ЗМАГАНЬ, А ТО НАКРУТИЛИ ВСЯКОГО, ТЕПЕР ХТ МАЄ ВИСТУПИТИ У ЧЕТВІРЦІ : ПЕТРЕНКО, ДЖИМА, МЕРКУШИНА і Білосюк, якщо поправиться????? Чи все-таки Блажко????????
sivsivsiv1971
Всі ж так цього хотіли! - прям обиделась!!!! А сама не понимала, что едет баластом на ОИ? Место надо было уступать раньше, но нет же , деньги затмили разум! Былые заслуги никто не забывает, но всему свое время, уходить надо вовремя!!!