Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Олімпійські ігри
| Оновлено 07 лютого 2022, 20:31
28330
44

Її покарали гори. Семеренко залишає ОІ у Пекіні та повертається додому

За словами президента ФБУ Володимира Бринзака, Валя ледь не знепритомніла

| Оновлено 07 лютого 2022, 20:31
28330
44
Її покарали гори. Семеренко залишає ОІ у Пекіні та повертається додому
Getty Images/Global Images Ukraine. Валя Семеренко

Українська біатлоністка Валентина Семеренко не зможе допомогти українській команді у наступних гонках ОІ-2022 в Пекіні та найближчим часом повернеться до України.

Президент ФБУ Володимир Бринзак розповів:

«Валя хотіла реабілітуватись за естафету і почала зашвидко, але з горами жарти короткі, вони її покарали. Як я зрозумів, Валентина чи втратила свідомість, чи була близькою до цього – запоморочилось у голові, і вона не змогла продовжувати гонку. Після обстеження в клініці Валю вирішили відправити найближчим літаком додому, вона вже не зможе допомогти команді, замість неї буде заявлена Меркушина».

Валя Семеренко не змогла фінішувати в індивідуальній гонці. Юлія Джима посіла 10-те місце, а Ірина Петренко фінішувала 11-ю.

Для 36-річної Семеренко Олімпіада в Пекіні стала 5-ю в кар'єрі. У 2014 році Валентина виграла зі збірною України жіночу естафету в Сочі.

Чому Семеренко не змогла фінішувати в індивідуальній гонці

Getty Images/Global Images Ukraine. Валя Семеренко

 

Оцініть матеріал
(124)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 44
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
У нас народ моментами мене дуже роздражає, люди, які нічого самі не досягнули в житті вагомого, крім того що купили телефон чи комп і навчились клацати по ньому, критикуют людину, яка принесла цій країні Золото, бронзу олімпіади, була 3 в тоталі глобуса, вірою і правдою билась за синьо-жовтий стяг.
Я можу лише одне сказати - Валя, дякуємо за все. Так буває, життя на цьому не закінчується
inpark
Возникают вопросы к тренерскому штабу, но не к Валентине ..
Vitason
Спасибо за все и за сегодняшнюю попытку изо всех сил доказать что может,но увы время и оно на месте не стоит,ну кто виноват что молодежь такая слабая у нас что приходится выезжать на спортсменах , которые и так все доказали ,учитесь молодежь такому стремлению и воли через не могу!! И дайте Вале,Лене пойти уже на заслуженную пенсию!! Дерзайте молодые ,ваш выход,а то где-то вы потерялись!!!
umnuy2
всему приходит конец-спасибо сестричкам за многие медальки в копилку нашу
генадий павленко
ну тут все понятно, спортсменка очень хорошая была, это была ее последняя олимпиада
Віталій Ткачук
Тренерів хто призначає? Коротше, Бринзак обіс.ався по повній. Вже не вперше.
hanter83
Сама вікова збірна на О.І. у нас,середній вік 33роки. Що робить тренерський штаб???? Бабло заробляють нічого не роблячи(корисного для нашої збірної) Виходить молодь не виховують ,а вікові збірники неможиьь НАВІДЬ ......такий стан у наших біотлоністів і не тільки...
vladimirpa12
А остальных 90 спортсменов горы не наказали, или сколько их стартовало? Анекдот про верблюда и хомячка в пустыне, верблюд идёт, жарко ему, рядом хомяк бегает, верблюд спрашивает, "Ты почему такой весёлый, жара же 60 градусов?". Хомяк оивечает:"А я тут бегаю, и ветерок меня обдувает, мне хорошо свежо". Тут верблюд со всей дури как побежит, но через 10 метров падает замертво, умирает. Хомяк подбегает к нему и говорит, "Бедный, резво стартонул, замёрз, наверно".
Sunrise
Здоровья и спасибо!
Саша Черкаси
Щиро подякуємо Валентині за всі виступи на Олімпіадах! За медалі, котрі вона принесла Україні та собі. Сподіваюмь вона стане гідним тренером та виховає багато чемпіонів! Думаю для Валентини відкрились двері для нових досягнень- у вихованні та підготовці молодих спортсменів. Успіхів!
Ярослав Скориков
Гори наказали Семеренко, а хто накаже функціонерів та керівників федерації за провали, за недофінансування, за спортивний туризм? Ну а збірна наша це, на жаль, жалюгідне видовище і позоріще.
locator-x
"Её наказали годы" (якщо чесно)
Сподіваюся, хоч комусь в мінспорті прийде в голову, що на старих запасах не виживеш вічно. І не можна стільки часу "освоювати бюджет" без виховання хоча б однієї молодої спортсменки за пару років...
А якщо не прийде, розмова іншою буде.
vladimirpa12
Какая романтичная отмазка, а кто тренеров наказывать будет?
sres2016
Полетит домой, готовиться к следующей Олимпиаде
Флинт роналдо
спасибо ей за всё, но пора завязывать, что ей, что сестре, что пидгрушной
Minolt
Ситуация хуже некуда. Выбирать не из чего. У нас биатлоном занимается с учётом детей около двух сотен. Зато в ферации примерно столько же. Это в Московии точнее в тартарии десятки тысяч. Они могут выставить десяток равноценных составов. Многие уходят по всему миру. А где эти натурализованые Белкины -Стрелкины
Володимир Семигайло
Пригадайте, що сестри Семеренко готувалися до сезону за індивідуальною програмою у свого першого тренера Шамрая.
upalic
Це ганьба та "чудове" керівництво федерацією. Треба гнати таких "бізнесменів-функціонерів"! Чи цей Бризнак буде довічно керувати? Та ще міністр - Гутцайт, яка якого роль в розвитку спорту в Україні- думаю "нуль"!
Maksym Ustiak
Валі здоров'я! Бринзак гет аут оф зе федерейшн!
aleks19826
Меркушина - ведьма!!!! Или чертовски фартовая черепаха