Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 08 лютого 2022, 22:56
2726
4

Київ-Баскет провалив першу чверть і з великим рахунком програв Крайльсхайму

Кияни ще зберігають шанси на вихід до чвертьфіналу Кубка Європи ФІБА

| Оновлено 08 лютого 2022, 22:56
2726
4
Київ-Баскет провалив першу чверть і з великим рахунком програв Крайльсхайму
fiba.basketball

Щоб забезпечити собі вихід до чвертьфіналу, «Київ-Баскету» потрібно було обігравати на виїзді німецький «Крайльсхайм». Але у першій чверті кияни зіграли просто жахливо як у захисті, так і в нападі. Усього вісім очок набрали «бджоли» за перший відрізок матчу. А господарі, яких підтримували домашні трибуни, невпинно нарощували свою перевагу. Ну, а на довершення провалу у першій чверті «Київ-Баскет» до кінця зустрічі втратив Дмитра Скапінцева, якого судді вилучили за грубу гру.

У другій чверті кияни намагалися налагодити свою гру. Щось у них почало виходити, але в основному гра важко давалася гостям. Особливо не йшли підбирання на своєму щиті, що дозволяло господарям знову атакувати після неточних спроб.

Шанс на камбек з'явився у заключній чверті. «Бджоли» скоротили відставання до десяти очок, але баскетболісти «Крайльсхайма» досить швидко повернули собі комфортну перевагу.

Після сьогоднішньої поразки «Київ-Баскет» зможе вийти з групи, тільки якщо італійська «Реджана» програє свої матчі, у тому числі киянам. Італійський клуб сьогодні також провалив матч, програвши на виїзді «Антверпу» з рахунком 59:101. У наступному матчі італійці зіграють вдома із «Крайльсхаймом». З «Реджаною» «Київ-Баскет» зустрінеться 15 лютого, і це буде заключний матч другого раунду в групі J.

Кубок Європи ФІБА. Другий раунд. Група J.

«Крайльсхайм» – «Київ-Баскет» – 82:62 (28:8, 11:15, 16:14, 27:25).

«Крайльсхайм»: Шортс ІІ (14 + 7 підбирань + 8 передач), Стакі (14), Харріс (16), Блек (9 + 9 підбирань), Гудмундссон (9), Кіндзека (3), Д. Ковачевич, Радосавлевич (5), Арірігузо (4 + 8 підбирань), Лазізі (3), Льюїс (5).

«Київ-Баскет»: Вудсон (8), Кефі, Вашингтон, Томпсон (14), Гарретт (12 + 8 підбирань), Скапінцев, Войналович (12), Свінг (9 + 5 підбирань), Анікієнко (4 + 5 підбирань), Тиртишник, Ковальов (3)

«Arena Hohenlohe» (Ільшофен, Німеччина)

КРАЙЛЬСХАЙМ – КИЇВ-БАСКЕТ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UAZAK
Ідіоти програти задрипаному німецькому селі ФФФФФФФФФФУУУУУУУУУ
Ivan Vismutenko
Киев в кильватере...