Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 09 лютого 2022, 02:57
1949
0

Крайльсхайм – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА

Визначальна гра для київського клубу

| Оновлено 09 лютого 2022, 02:57
1949
0
Крайльсхайм – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА
FIBA

Зустріч «Крайльсхайм» - «Київ-Баскет» відбудеться у вівторок, 8 лютого, в Німеччині. Початок гри о 20.00 за київським часом.

Після невдалого вояжу до Бельгії «Київ-Баскет» прямо з Бенілюксу вирушив до Німеччини, щоб зіграти там ключову гру стадії Топ-16, результат якої практично зі 100% ймовірністю надасть відповідь на питання щодо подальших турнірних перспектив підопічних Айнарса Багатскіса.

Справді, і для «Київ-Баскета», і для «Крайсхальма» гра стане моментом істини. Зараз обидві команди мають рівну кількість перемог та поразок, і повторна особиста зустріч вирішить якщо не все, то дуже багато. У «Київ-Баскета» розклад простий – перемога з будь-яким рахунком гарантує українському клубу місце у чвертьфіналі. При поразці у підопічних Айнарса Багатскіса ще будуть шанси, але прямо скажемо, досить невеликі.

Якщо «Крайсхальм» обіграє киян з перевагою більш ніж у два очки (перше очне протистояння між клубами завершилося перемогою «Київ-Баскета» – 73:71), то столичним баскетболістам буде необхідно, щоб італійська «Реджо-Емілія» програла три матчі з трьох. Тоді у німців, італійців та українців буде по три перемоги і по три поразки та клубам доведеться рахувати різницю м'ячів. Закрутка може вивести киян до чвертьфіналу, але зараз це дуже важко спрогнозувати.

Також цікавий розклад вийде, якщо «Крайсхальм» виграє з різницею в одне очко. Тоді перевага щодо особистих зустрічей буде у киян. У цьому випадку підопічним Айнарса Багатскіса для потрапляння у вісімку найсильніших клубів Кубка Європи ФІБА необхідно буде обіграти «Реджо-Емілію» та розраховувати, що італійці обіграють німецький клуб. Така ж ситуація буде й при перемозі «Крайсхальма» у сьогоднішньому матчі з гандикапом у два очки, тільки тоді ще доведеться рахувати загальну різницю м'ячів.

Половину завдання для столичного клубу буде виконано, якщо гравці «Київ-Баскета» зуміють нейтралізувати захисника Тімоті Шортса. На даний момент американець є найкращим бомбардиром Кубка Європи ФІБА, набираючи в середньому за гру 19,2 очок. За такої високої результативності легіонер «Крайсхальма» не забуває і про своїх партнерів, віддаючи в середньому за гру 6,2 передачі (четвертий показник у єврокубку). Пристойно насолив Тімоті Шортс і «Київ-Баскету». У першій зустрічі між командами американець став найрезультативнішим гравцем матчу (23 набрані очки) і додав до них дев'ять асистів.

Важливість гри з «Крайсхальмом» для «Київ-Баскета» дуже складно переоцінити. Перемога в цьому поєдинку дозволить українському клубу вдруге за останні три роки пробитися до чвертьфіналу Кубка Європи ФІБА. Поразка залишить киянам вкрай невисокі шанси. Хочеться вірити, що симпатична команда Айнарса Багатскіса, незважаючи на всі складнощі, пов'язані з ковідом, збереться і покаже один із найкращих своїх матчів у сезоні саме тоді, коли це найбільше необхідно.

Команди

Ігри

Перемоги

Поразки

М´ячи

Різниця

Очки

1.Реджо-Емілія

3

3

0

250:231

+19

6

2. Крайльсхайм

4

2

2

321:312

+9

6

3.Київ-Баскет

4

2

2

312:316

-4

6

4.Антверп

5

1

4

392:416

-24

6

8 лютого

«Крайльсхайм» (Німеччина) – «Київ-Баскет» (Україна)

«Антверп» (Бельгія) – «Реджо-Емілія» (Італія)

Прогноз Sport.ua: перемога «Київ-Баскета»

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Крайльсхайм» – «Київ-Баскет».

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.38
  • -
  • 3.07
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.38
  • -
  • 3.07
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.