Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 лютого 2022, 02:47
2118
0

Вест Хем – Вотфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Вихід Андрія Ярмоленка у матчі чемпіонату варто очікувати лише як гравця заміни

| Оновлено 09 лютого 2022, 02:47
2118
0
Вест Хем – Вотфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 8 лютого, у Лондоні на стадіоні «Олімпійський» відбудеться матч 24 туру англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Вест Хем» та «Вотфорд». Стартовий свисток рефері Мартіна Аткінсона із Лідса прозвучить о 21:45 за київським часом.

Вест Хем


Колектив Девіда Мойєса йшов на коротку січневу міжнародну паузу з двома поразками поспіль у матчах чемпіонату в пасиві, унаслідок чого поступився «Манчестер Юнайтед» місцем у зоні Ліги чемпіонів УЄФА за підсумками одного з матчів у цій невдалій серії (0:1). Перед «молотобійцями» тепер досить гостро стоїть питання про повернення втрачених кондицій, оскільки сусіди за містом в особі «Арсеналу» вже підтискають у турнірній таблиці, а наявність матчів у запасі у «канонірів» робить ситуацію для «залізних» і зовсім критичною.

Насправді, нічого дивного в такій мінливості настроїв «Вест Хема» немає. Лондонський клуб вже й забув про ті часи, коли команда на тривалому відрізку сезону показувала стабільність відносно результатів. Поточна кампанія в чемпіонаті, мабуть, не стане винятком із цього правила. Єдина надія Мойєса полягає в тому, що його команді немає особливої ​​потреби відволікатися на сторонні турніри. По відношенню до недавнього кубкового матчу проти скромного «Кіддермінстера» (2:1) можна було зрозуміти, що навіть можливість зіграти на «Вемблі» не дуже цікавить лондонський клуб. Але чи варто чекати на різке поліпшення ситуації?

Вотфорд


Представники графства Хартфордшир цього сезону стурбовані лише тим, як би не залишити «еліту» англійського футболу перед тривалими літніми канікулами. «Вотфорд» у плані виконання цього завдання, поки що, не дуже процвітає, тому що поточна позиція і кілька невдалих результатів викликають великі сумніви щодо здатності команди і далі боротися за виживання. Востаннє «шершні» здобували перемогу наприкінці листопада минулого року, коли колективом керував Клаудіо Раньєрі, але з того часу італійського наставника вже встигли прибрати з посади, а Рой Ходжсон, який прийшов на його місце, усе ще не може завести команду.

Зусиль у матчах проти «Бернлі» (0:0) та «Ньюкасла» (1:1), які є прямими конкурентами «Вотфорда» у боротьбі за місце у турнірній таблиці, було недостатньо для того, щоб піднятися за межі небезпечної зони. На цьому фоні, «Вест Хем» узагалі здаватиметься суперником топ-ешелону, та й попередній матч між цими командами наприкінці грудня (4:1, перемога «залізних») показав різницю в їхніх поточних кондиціях.

Орієнтовні склади


«Вест Хем»: Ареола – Цоуфал, Доусон, Діоп, Крессвелл – Райс, Соучек – Лансіні, Форнальс – Бенрахма, Боуен.

«Вотфорд»: Фостер – Камара, Самір, Кеткарт, Феменіа – Денніс, Сіссоко, Кайембе, Куцка – Жоао Педро, Кінг.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарям не буде важко набрати три очки. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Вест Хем» (-1) з коефіцієнтом 1.70 за лінією Parimatch.

8 лютого, вівторок

«Вест Хем» – «Вотфорд»
Лондон. «Олимпийский». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta Sports та відеосервіси MEGOGO / Oll.tv
Арбітр: Мартін Аткінсон (Лідс, Англія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.