Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 лютого 2022, 21:15
2808
0

Бернлі – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Червоні дияволи» вже у топ-4, проте що далі?

| Оновлено 08 лютого 2022, 21:15
2808
0
Бернлі – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 8 лютого, у Бернлі на стадіоні «Терф Мур» відбудеться матч 24 туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Бернлі» та «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток рефері Майка Діна із району Віррал прозвучить о 22:00 за київським часом.

Бернлі


Шон Дайч намагається врятувати «бордових» від вильоту з «еліти» англійського футболу, але останнім часом вони потрапили під вплив одразу кількох сторонніх факторів, що заважають проводити поєдинки вчасно. Як підсумок, «Бернлі» зараз не лише має найменшу кількість перемог серед усіх учасників змагань, а й банально зіграв лише 19 матчів, тоді як календар випереджає їх уже на чотири кроки. Саме тому поточний показник 13 набраних очок не варто вважати абсолютним для оцінки можливості цієї команди.

Не кожен з нас може отримати цілих три тижні відпочинку вже в першому місяці нового року, але у Бернлі він був. Виходячи з наступних двох нічийних результатів проти «Арсеналу» і «Вотфорда» (двічі по 0:0), можна сказати, що цей невимушений перепочинок був необхідний. Так чи інакше, але виходити із серії довжиною в три поразки якось було потрібно, тому навіть такі, незначні, на перший погляд, результати були великою перемогою для «бордових». Кубкових змагань цього сезону у команди Дайча не залишилося, тому вони сконцентровані тільки на чемпіонаті.

Манчестер Юнайтед


Колектив Ральфа Рангніка, будемо відверті, зганьбився, коли перед початком минулого вікенду вилетів уже на стадії 1/16 фіналу Кубка Англії за підсумком серії пенальті проти «Мідлсбро» (1:2). У сезоні, коли команда фактично перебуває у підвішеному стані, будь-який успіх у будь-якому турнірі фанатами сприймався б із особливим відчуттям. Проте відбулася чергова похибка, за підсумками якої шансів зачепитися хоча б за якийсь трофей у «Манчестер Юнайтед» практично не лишилося. Ліга чемпіонів УЄФА для «Червоних дияволів» розпочнеться лише наприкінці лютого, а до цього доведеться вирішувати більш цікаві завдання у чемпіонаті.

Команда Рангніка тільки-но зайшла в зону головного єврокубкового турніру, скориставшись серією осічок «Вест Хема», однак відрив в одне очко від переслідувачів, навіть за наявності матчу в запасі, не дає жодної впевненості. «Юнайтед» останнім часом в АПЛ почав перемагати – топ-новина для його фанатів, проте успіхи в іграх проти тих же «молотобійців» (1:0) та «Брентфорда» (3:1) є лише дрібними кроками на шляху до відновлення. Таких подарунків, коли всі основні конкуренти втрачають очки, у сезоні може більше не бути.

Орієнтовні склади


«Бернлі»: Поуп – Пітерс, Мі, Тарковскі, Робертс – Макніл, Браунхілл, Вествуд, Корне – Вегхорст, Родрігес.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Шоу, Магуайр, Варан, Далот – Погба, Мактоміней – Еланга, Фернандеш, Рашфорд – Роналду.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості повинні впоратися з аутсайдером. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Юнайтед» (-1.0) з коефіцієнтом 2.05 за лінією Parimatch.

8 лютого, вівторок

«Бернлі» – «Манчестер Юнайтед»
Бернлі. «Терф Мур». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO / Oll.tv
Арбітр: Майк Дін (район Віррал, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді
Теніс | 03 травня 2024, 01:01 1
Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 6
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.