Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 лютого 2022, 21:28
1115
1

Тоттенхем – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Шпорам» потрібна перемога, щоб бути ближче до топ-4 турнірної таблиці

| Оновлено 09 лютого 2022, 21:28
1115
1
Тоттенхем – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 9 лютого, у Лондоні на арені «Тоттенхем Хотспур Стедіум» відбудеться матч 24 туру англійського чемпіонату, в якому «Тоттенхем» прийме «Саутгемптон». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 21:45 за Києвом.

«Тоттенхем»

 

Команда Антоніо Конте у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги посідає 7 місце. Провівши 20 матчів, вона набрала 36 очок, здобувши 11 перемог, тричі зігравши внічию та зазнавши 6 поразок.

У попередньому турі – 23 січня – «шпори» поступилися в гостях у лондонському дербі «Челсі» (0:2). Ця поразка перервала 10-матчеву серію команди в АПЛ без невдач (7 перемог, 3 нічиї). Щоправда, поки тривала ця черга матчів у чемпіонаті Англії, в інших турнірах «Тоттенхем» зазнав 4 поразки. Він програв двічі у Лізі Європи ще у листопаді та грудні минулого року, а також у січні цього року поступився двічі «Челсі» (0:2 та 0:1) у півфіналі Кубка англійської ліги.

За результатами вдома в нинішній АПЛ у «Тоттенхема» п'ятий показник – 22 очки у 10 матчах (7 перемог, 1 нічия, 2 поразки).

«Саутгемптон»

 

Підопічні Ральфа Хазенхюттля у таблиці АПЛ розташовуються на 12 позиції. У них в активі 25 очок за результатами 22 зустрічей (5 перемог, 10 нічиїх, 7 поразок). 10 нічиїх у сезоні у «святих» - це другий показник миролюбності у нинішньому чемпіонаті Англії.

У п'яти своїх останніх поєдинках «Саутгемптон» досяг двох перемог, двічі зіграв внічию та зазнав однієї поразки. Поступилися «святі» 15 січня на полі «Вулвз» (1:3). Після цього 22 січня була домашня нічия 1:1 із «Манчестер Сіті».

Якщо взяти досягнення команд АПЛ на виїзді цього сезону, то у «Саутгемптона» по лізі 13 показник. В 11 гостьових поєдинках команда набрала 9 очок (2 перемоги, 3 нічиї, 6 поразок). До вже згаданої поразки на виїзді від «вовків» у команди Хазенхюттля була нічия 2:2 на полі «Крістал Пелас» та перемога 3:2 в гостях у «Вест Хема».

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Тоттенхем» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.63 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Тоттенхем»: Льоріс - Санчес, Ромеро, Девіс, Емерсон, Вінкс, Хейб'єрг, Регілон, Лукас, Сон Хин Мін, Кейн.

«Саутгемптон»: Форстер - Беднарек, Стівенс, Салісу, Лівраменто, Ворд-Проуз, Ромеу, Вокер-Петерс, Редмонд, Адамс, Армстронг.

9 лютого, середа

«Тоттенхем» - «Саутгемптон»
Лондон. «Тоттенхем Хотспур Стедіум». 21:45
ТБ-трансляція – немає
Прогноз Sport.ua - 1:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Склад взяли такий як в грі на кубок з Брайтоном,якщо ще й гра така ж, то може бути,тільки щоб Конте з Паратічі не *задавались*своїми надбаннями з Серії А,вони в грі з Брайтоном пока що *не о чем*.